Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 5770 registering as 3 gpus?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HD 5770 registering as 3 gpus?

post #1 of 7
Thread Starter 
Ever since I got this card back in june it has registered as 3 gpus. If I right click my CCC toolbar icon, I get 3 gpus. Temp sensors register it as 3 gpus, and gpu-z picks it up as 3 gpus. I'm wondering if this could be the cause of all of the performance issues i've had with this rig, so I'm curious if anyone knows a way to fix this?
post #2 of 7
Can you post a screen shot of gpu-z?
post #3 of 7
rofl mine in my toolbar if i right click it says 3 5800 series... ***...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
is there a special way to get rid of a old graphics card? i just unplugged mine took it out fo the board put my 5830 in and booted up it atuomatically got drivers and i restarted... THough i did run unistall all ATI and than install 11.3 myself after just to be sure.. still ahve this 3 5800 series popping up and a THREAD about a 2nd monitor flicekring with any kind of overlcok above 800mhz
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
Well that's embarrassing. I went into bios, and apparently my onboard HD 4300 was turned on. I turned this off almost a year ago, so no idea why that's there.
Turning it off again fixed the problem.

Cheers!
post #6 of 7
... x58 sabertooth ? i dont ahve to worry about onboard graphics right why am i getting the same thign as you..!?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I-5 2500k Extreme4 Z77 Asrock Mobo MSI Lightning 7970 G Skill Dual Channel 
Hard DriveCoolingOSMonitor
180gb SSD MUSHKIN chronos H55 Cooler Windows 7 Ultimate  27 inch 2ms Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Keyboard 800w Corsair Gaming Series HAF 932 BLACK Razr Naga Elite 
Mouse Pad
Razr 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by L337Something View Post
... x58 sabertooth ? i dont ahve to worry about onboard graphics right why am i getting the same thign as you..!?
No idea mate. Similar issue but probably completely unrelated at the same time.
Is it causing problems for you? It doesn't appear that it was causing any problems for me, since my performance is as ****e as always.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › HD 5770 registering as 3 gpus?