Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Powering On my PC Kills my entire Wireless Network!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Powering On my PC Kills my entire Wireless Network!? - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Vlasov_581 View Post
router reset?
Tried that multiple times, didn't do anything =[ lol
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Thread Starter 
**Edit out Ip info
Edited by httuner - 4/10/11 at 7:50pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by levontraut View Post
yeah... sounds like a power problem (over load type of thing) or signal thing from pc being on (signal interferance).... hard to say... try taking the router and plug int a diffrent socket in a diffrent room and see what happens....
I went ahead, disconnected all the wires and took the Router to another room and hooked it up there and guess what? Wireless internet is now back in action!!

Its working again, you could be right, it must be some sort of signal interferance (there goes radio waves giving me brain cancer o.0_) lol

Anyhow problem is solved!! The PC must be producing some kind of electronic signal thats interfering with the router's signals, I may never know_

Thank you all for helping out =]
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i72600K Sandybridge @ 4.8ghz MSi P67A-GD65 Galaxy GTX 580 @930mhz GSkill CL7 2x4gb 1333 @ 1866 9-10-9-24-1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial C300 128gb SSD w/1TB HDD Asus DVD-RW/CDRW Windows 7 Professional Gateway HD2201 22in LED 1080 
PowerCase
Seasonic X-850 Azza Salano 1000 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Powering On my PC Kills my entire Wireless Network!?