Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › CCC 2 not installing properly with 11.3 driver
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CCC 2 not installing properly with 11.3 driver

post #1 of 2
Thread Starter 
Recently I got a 4870 1gb and I downloaded the 11.3 driver package from Ati and tried to install but it told me the installation had failed. So, after I googled the problem I learned how to manually install using the device manager. However, the Catalyst is not installing even though at the programs its listed as installed. When I right click on the desktop the ccc 2 is not on the list.

I uninstalled and reinstalled a few times already and also tried to install an older version, but still nothing. I'm assuming I have to also manually install this one as well or something, but maybe someone here can give me a hand and let me know what the deal is.smile.gif

Also, I've tried installing the Ati tool and it doesn't start as well and just gives me the not responding message before I have to end the process with wtm.. Any help would be very appreciated because I'm trying to adjust the fan speed but without either of these tools working I can't
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4400 2.0 ghz Intel DG33FB xfx 4870 1gb 2 g 
OS
windows 7 ultimate 32bit 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4400 2.0 ghz Intel DG33FB xfx 4870 1gb 2 g 
OS
windows 7 ultimate 32bit 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Anyone?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4400 2.0 ghz Intel DG33FB xfx 4870 1gb 2 g 
OS
windows 7 ultimate 32bit 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E4400 2.0 ghz Intel DG33FB xfx 4870 1gb 2 g 
OS
windows 7 ultimate 32bit 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › CCC 2 not installing properly with 11.3 driver