Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No video on new build
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No video on new build

post #1 of 2
Thread Starter 
I created a thread prior to this one, and I still cannot fix this issue. You can see the build in my sig.

I've tried different components to see if it'll post, but no luck. Here's what I've done so far.

I've swapped

Power supplies

580w PSU
900w PSU

Motherboards

Biostar A880+ Micro ATX
Asrock 870 Extreme3 ATX
Asrock 770 ATX

Processors

AMD Phenom II 550 x2
AMD Phenom II 1090t BE x6

Cooling

Coolermaster V8
AMD Stock cooler

Video

1 XFX 5770
2 XFX 5770

Still getting no video. I have tried switching the ram slots also. I also have gotten video 2-3 times. I've gotten it the 2-3 times only when the 5770 had a 30-50% fan speed.

(This is a guess) because the drivers weren't installed, I had no internet either so I threw the driver cd in and it refused to install.

When I turn the PC on, the 5770 has random fan speeds. Sometimes 100%, sometimes 50%.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x6 1090t ASRock 870 EXTREME3 Xfire - XFX 5770 4gb corsair 1333 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 750gb SATA 3.0/gb Windows 7 Ultimate Asus LED LCD 1080p HDMI Apevia Warlock 900w 
Case
Coolermaster Elite 430 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x6 1090t ASRock 870 EXTREME3 Xfire - XFX 5770 4gb corsair 1333 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 750gb SATA 3.0/gb Windows 7 Ultimate Asus LED LCD 1080p HDMI Apevia Warlock 900w 
Case
Coolermaster Elite 430 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Have you tried the onboard GPU?

Have you made sure you monitor was working?

Memory test on your ram?

1 stick of ram,1hdd,intergrated GPU and nothing else?
Asus-enom
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II 1090T ASUS Crosshair IV Formula Sapphire HD6870 1GB Crossfire 4GB 1333MHz G.Skill RipJaw 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate 500gb Sata HD  1TB HDD OCZ 60GB Agility 3 SSD SATA DVD-RW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Titan Fenrir Pro Evo CPU Cooler Win 7 Ultimate 64bit 2x 22" Wisdescreen / 24" Widescreen Logitech Illuminated Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX v2 750w Antec Dark Fleet DF30 Microsoft Sidewinder X8 Illuminated with USB and SD card ports 
  hide details  
Reply
Asus-enom
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II 1090T ASUS Crosshair IV Formula Sapphire HD6870 1GB Crossfire 4GB 1333MHz G.Skill RipJaw 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Seagate 500gb Sata HD  1TB HDD OCZ 60GB Agility 3 SSD SATA DVD-RW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Titan Fenrir Pro Evo CPU Cooler Win 7 Ultimate 64bit 2x 22" Wisdescreen / 24" Widescreen Logitech Illuminated Keyboard 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX v2 750w Antec Dark Fleet DF30 Microsoft Sidewinder X8 Illuminated with USB and SD card ports 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No video on new build