Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Hyper transport flood
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Hyper transport flood

post #1 of 3
Thread Starter 
So I just put in a new OCZ 600W PSU. And I got this "hyper transport flood" before and after my upgrade. My computer just crashes with no BSOD so I think either my mobo gpu or cpu is bad?
Home Built
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k Asrock Extreme3 Gen3 Z68 Sapphire reference 7950 G.Skill 8gb DDR3-1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung EVO 840 WD Caviar Green 1tb WD Caviar Black WriteScribe Sata 
OSOSMonitorMonitor
Windows 8.1 Pro Ubuntu 14.10 ASUS VW193T Dell 1907FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate OCZ StealthXStream 600W Antec One Hundred gaming series Razer Spectre 
  hide details  
Reply
Home Built
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k Asrock Extreme3 Gen3 Z68 Sapphire reference 7950 G.Skill 8gb DDR3-1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung EVO 840 WD Caviar Green 1tb WD Caviar Black WriteScribe Sata 
OSOSMonitorMonitor
Windows 8.1 Pro Ubuntu 14.10 ASUS VW193T Dell 1907FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate OCZ StealthXStream 600W Antec One Hundred gaming series Razer Spectre 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Up your CPU-NB voltage a notch or 2.
HTPC
(11 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD A-3870K AsRock A75 Pro (FM1) HyperX DDR3 1866 8 GB SAMSUNG 830 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SAMSUNG EcoGreen F4 2TB Plextor Black Blu-ray Burner Phenom II X4 stock Cooler Windows 10 
MonitorPowerCase
LG M2762D-PM Glossy Black 27" 5ms (1920x1080) Antec HG 900 Gerenic ATX Case 
  hide details  
Reply
HTPC
(11 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD A-3870K AsRock A75 Pro (FM1) HyperX DDR3 1866 8 GB SAMSUNG 830 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
SAMSUNG EcoGreen F4 2TB Plextor Black Blu-ray Burner Phenom II X4 stock Cooler Windows 10 
MonitorPowerCase
LG M2762D-PM Glossy Black 27" 5ms (1920x1080) Antec HG 900 Gerenic ATX Case 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Just did that and no dice. I read that either raising CPU-Nb ratio or lowering ht fixes it. But I think disabling cool and quiet will stop it because then the ht link will always be the same speed at cpu-nb because the computer wont slow down.
Home Built
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k Asrock Extreme3 Gen3 Z68 Sapphire reference 7950 G.Skill 8gb DDR3-1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung EVO 840 WD Caviar Green 1tb WD Caviar Black WriteScribe Sata 
OSOSMonitorMonitor
Windows 8.1 Pro Ubuntu 14.10 ASUS VW193T Dell 1907FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate OCZ StealthXStream 600W Antec One Hundred gaming series Razer Spectre 
  hide details  
Reply
Home Built
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k Asrock Extreme3 Gen3 Z68 Sapphire reference 7950 G.Skill 8gb DDR3-1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung EVO 840 WD Caviar Green 1tb WD Caviar Black WriteScribe Sata 
OSOSMonitorMonitor
Windows 8.1 Pro Ubuntu 14.10 ASUS VW193T Dell 1907FP 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow Ultimate OCZ StealthXStream 600W Antec One Hundred gaming series Razer Spectre 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Hyper transport flood