Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Afterburner Issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Afterburner Issue

post #1 of 6
Thread Starter 
I just whipped my SSD and re-installed W7 Ultimate and when I installed MSI Afterburner I went to the confg. file to edit it so I could use the higher clocks and for some odd reason I don't have the option for "enableunofficialoverclocking" Weird =/ Below is a copy of the confg. file. Any ideas would be great.

[Properties]
ShowGeneralTab= 1
ShowFanTab= 1
ShowMonitoringTab= 1
ShowOnScreenDisplayTab= 1
ShowScreenCaptureTab= 1
ShowVideoCaptureTab= 1
ShowProfilesTab= 1
ShowUserInterfaceTab= 1

[Settings]
Skin = compact.usf
StartMinimized= 0
StartWithWindows= 0
RememberSettings= 0
FirstRun= 1
FirstUserDefineClick= 1
FirstServerRun= 1
HwPollPeriod= 1000
MMIOPageSize= 4
PCIBusFilter= -10h
ShowTooltips= 1
ShowHints= 1
PauseInSuspendedMode= 1
CurrentGpu= 0
Sync= 1
AttachMonitoringWindow= 1
MonitoringWindowOnTop= 1
ShowPerformanceProfilerStatus= 0
LCDFont= font4x6.dat
LCDScrollTimerPeriod= 30
UnlockVoltageControl= 1
UnlockVoltageMonitoring= 1
ShowOSDTime= 0
RestoreAfterSuspendedMode= 0
StartupViaTaskScheduler= 1
StartupDelay= 0
MinMonitoringGraphHeight= -1
LocalizationDebugFlags= 0
EnableLog= 0
RecreateLog= 0
LogPath=
DontStopLoggingOnWriteFailure= 0
LogLimit= 10
ForceConstantVoltage= 0
AllowCaptureVoltageDefaults= 0
Link= 1
UseDirectInputHotkeyHandler= 1
SendToTrayOnClose= 0
DataFilteringThreshold= 10
ScreenCaptureFolder=
ScreenCaptureFormat= bmp
ScreenCaptureQuality= 100
VideoCaptureFormat= MJPG
VideoCaptureFolder=
VideoCaptureQuality= 85
VideoCaptureFramerate= 30
VideoCaptureFramesize= 2
VideoCaptureThreads= FFFFFFFFh
FanSpeedReadbackDelay= 1000
CaptureOSD= 1

[ATIADLHAL]
UnofficialOverclockingEULA=
UnofficialOverclockingMode= 1
AccessibilityCheckingPeriod= 0

[NVAPIHAL]
ClockDomainIdWorkaround= -1
post #2 of 6
This is an updated version. You have to write something in the UnofficialOverclockingEULApart to unlcok voltage control and clocks.

do this -

Set UnofficialOverclockingEULA field to the following text: I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it
Set UnofficialOverclockingMode to 1 to keep PowerPlay active (may not work on old ASICs), 2 to traditionally disable PowerPlay or to 0 to temporary disable unofficial overclocking path'
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
Wow I can't believe that worked. Thanks a ton man. +1 Rep.
post #4 of 6
No prob, glad to help you out. spent 3-4 hours myself uninstalling, reinstalling, trying to get the thing working on my 6950
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Quote:
Originally Posted by mikepahl318 View Post
No prob, glad to help you out. spent 3-4 hours myself uninstalling, reinstalling, trying to get the thing working on my 6950
What volts is your HD 6950 with unlocked shaders running @?
post #6 of 6
I run it at 1.25 or 1.3 depending on my overclock..
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Afterburner Issue