Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with my 5750's Crossfire
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with my 5750's Crossfire

post #1 of 5
Thread Starter 
I have recently set up two sapphire 5750s with three ASUS ve228h (2xDVI-D & 1 DisplayPort_to_DVI-D) and for no good reason the screen will just spasm. Its odd, like for a 1/10th of a second part of my browser will flash on my center monitor and right monitor. It seems to be the randomess things and won't do if i'm like running Crysis using Eyefinity. Anybody have any clue whats going on? My search abilities have failed me.

On a side note, a small question. If I let my computer go into S3 sleep mode, my monitor thats hooked up through the displayport adapter will not come up until I do a full shutdown and then power up. It does receive it's power from a USB port and I have disabled all USB power saving crap.

Thanks in advance
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Hi HadManySons. Out of your three monitors, which of the three connections do you encounter the flashing/flickering with? Test the three monitors individually to see if you have any problems with any of them. Also, the DP adapter you are using, make sure it is on the ATI Eyefinity list for compatible adapters. You can find that here.

Videocardshop.
post #3 of 5
Thread Starter 
It flashes on all three monitors at the same time. Also, i'm not even running eyefinity, the monitors are all treated as seperate devices but my adapter is one of the approved ones, the Accell B087B-002B.
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
Nobody? I did update the drivers, no help there
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Well, it turned out to be an issue with CrossFire. I disabled it, then re-enabled it, and it went away. Not sure what happened but oh well.

Thanks for all the help HadManySons.


Quote:
Well, it turned out to be an issue with CrossFire. I disabled it, then re-enabled it, and it went away. Not sure what happened but oh well.

Thanks for all the help HadManySons.
No problem HadManySons. Anytime. Glad I could help
Edited by HadManySons - 4/22/11 at 3:33am
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
Kahless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE [3.7ghz @ 1.435V] MSI 870A-G54 2x Sapphire 5750 Vapor-X 1GB G Skill 8GB(4x2GB) DDR1600 
Hard DriveOSMonitorPower
2TB Hitachi Deskstar Windows 7 Home Premium 64bit 3x ASUS VE228h 21.5" 1080p hec ZEPHYR 580W 
Case
Cooler Master Elite 430 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with my 5750's Crossfire