Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Dual Monitors, Odd black box on my secondary now...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dual Monitors, Odd black box on my secondary now...

post #1 of 11
Thread Starter 
DPGRjl.jpg

I just put my second monitor on my card, set it up how I wanted. After changing where the primary monitor is, a small black box appears on my second monitor and I can not remove it. There is nothing running according to my Task Manager, and clicking or dragging does nothing.

Has anyone experienced this?

Click for larger picture.
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #2 of 11
Huh.. wierd.. try reverting back to single monitor, then going dual monitor, might be some kind of monitor switch bug of some sort
Ren - First Born
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K Maximus IV GENE-Z NVIDIA GeForce Matrix GTX 580 Platinum G-Skill RipJawX 8GB 1600MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 1TB Samsung F3 in Raid 0 60GB OCZ Vertex 2 Corsair H80 Windows 7 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Hanns.G 27" 1920 x 1200 Apple Aluminum Keyboard Thermaltake ToughPower XT 775w Silverstone TJ08-E 
Mouse
Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
Ren - First Born
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K Maximus IV GENE-Z NVIDIA GeForce Matrix GTX 580 Platinum G-Skill RipJawX 8GB 1600MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 1TB Samsung F3 in Raid 0 60GB OCZ Vertex 2 Corsair H80 Windows 7 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Hanns.G 27" 1920 x 1200 Apple Aluminum Keyboard Thermaltake ToughPower XT 775w Silverstone TJ08-E 
Mouse
Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #3 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MorbEIn;13178028 
Huh.. wierd.. try reverting back to single monitor, then going dual monitor, might be some kind of monitor switch bug of some sort

Tried that, nothing worked. The only way to get rid of it, is to have my monitors primary switched.

Acer <--- Samsung is the way I have it right now so that my mouse can go with the arrow.

If I do this way:

Acer to the Samsung --->

With the mouse having to move to the right of the Samsung to be on the Acer screen, then the box goes away. But I would like to have it as I originally stated with my mouse going to the left of the Samsung to get on my Acer.
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #4 of 11
Is it there after a restart?
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
post #5 of 11
Quote:
Originally Posted by Famousoverdose;13178098 
Tried that, nothing worked. The only way to get rid of it, is to have my monitors primary switched.

Acer <--- Samsung is the way I have it right now so that my mouse can go with the arrow.

If I do this way:

Acer to the Samsung --->

With the mouse having to move to the right of the Samsung to be on the Acer screen, then the box goes away. But I would like to have it as I originally stated with my mouse going to the left of the Samsung to get on my Acer.

that sounds annoying... yeh as sonebody suggested, restarted your PC since you switched to dual monitors? cant really suggest anything else... i wonder what that black box is.. looking at it.. it has arrows on it as well...
Ren - First Born
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K Maximus IV GENE-Z NVIDIA GeForce Matrix GTX 580 Platinum G-Skill RipJawX 8GB 1600MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 1TB Samsung F3 in Raid 0 60GB OCZ Vertex 2 Corsair H80 Windows 7 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Hanns.G 27" 1920 x 1200 Apple Aluminum Keyboard Thermaltake ToughPower XT 775w Silverstone TJ08-E 
Mouse
Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
Ren - First Born
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K Maximus IV GENE-Z NVIDIA GeForce Matrix GTX 580 Platinum G-Skill RipJawX 8GB 1600MHz  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 1TB Samsung F3 in Raid 0 60GB OCZ Vertex 2 Corsair H80 Windows 7 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Hanns.G 27" 1920 x 1200 Apple Aluminum Keyboard Thermaltake ToughPower XT 775w Silverstone TJ08-E 
Mouse
Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #6 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Defoler;13178113 
Is it there after a restart?

Yep. I restarted the PC, and the box is still there.

And yes, the box has 2 small arrows on the bottom left, but clicking them does nothing.
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
Cookie Monster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i-5 2500K 4.8GHz @ 1.38v ASUS P8P67 Pro GTX 470 Performance Edition G.Skill Ripjaws X DDR3 8GB 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB Seagate Barracuda 7200 Windows Home Premium 64 Bit 27 inch Samsung/23 inch Acer Logitech G15 
PowerCaseMouse
Corsair TX850 CM HAF X Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #7 of 11
I have the exact same issue and no idea what's causing it. I'm running 3 identical Dell monitors and it appears on the leftmost monitor all the time. Reboots, switching modes/resolutions, makes no difference, any time they are set as 3 independent monitors (not one large shared desktop), the box shows up. confused.gif
post #8 of 11
I am having the same dang issue. Nothing resolves it.
M3PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.8GHz Asus P8P67 WS Revolution 2xGTX580 3GB SLI Watercooled 16GB Vengeance 1600 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
3xOCZ V3MI 120GB + 4xWD2TB Blacks on LSI 9265-8i POS Generic Black Thing 3xHP ZR24W IPS 5760x1200 Logitech G19 
PowerCaseMouse
Corsair HX1000 Corsair 800D Logitech MX518 
  hide details  
Reply
M3PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.8GHz Asus P8P67 WS Revolution 2xGTX580 3GB SLI Watercooled 16GB Vengeance 1600 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
3xOCZ V3MI 120GB + 4xWD2TB Blacks on LSI 9265-8i POS Generic Black Thing 3xHP ZR24W IPS 5760x1200 Logitech G19 
PowerCaseMouse
Corsair HX1000 Corsair 800D Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #9 of 11
i have same problem.to resolve is simply close Asus Ai Suite II and the box is dissapear. (is a software to moniterate motherboard and cpu)
biggrin.gif:D:D:D
i have
Asus Geforce gtx 560
win7
---
hdmi output : the box apear in my tv (hdmi output)
dvi1 output : with adaptator (vga - dvi) nothing apear (main screen)
dvi1 output : nothing apear
---
scuse me for my english


other forum
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110124204938628&board_id=1&model=P8P67+PRO&page=1&SLanguage=en-us
post #10 of 11
WOW! That was it! Amazing.... I was going freaking nuts. Thank You!
M3PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.8GHz Asus P8P67 WS Revolution 2xGTX580 3GB SLI Watercooled 16GB Vengeance 1600 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
3xOCZ V3MI 120GB + 4xWD2TB Blacks on LSI 9265-8i POS Generic Black Thing 3xHP ZR24W IPS 5760x1200 Logitech G19 
PowerCaseMouse
Corsair HX1000 Corsair 800D Logitech MX518 
  hide details  
Reply
M3PC
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 2600K @ 4.8GHz Asus P8P67 WS Revolution 2xGTX580 3GB SLI Watercooled 16GB Vengeance 1600 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
3xOCZ V3MI 120GB + 4xWD2TB Blacks on LSI 9265-8i POS Generic Black Thing 3xHP ZR24W IPS 5760x1200 Logitech G19 
PowerCaseMouse
Corsair HX1000 Corsair 800D Logitech MX518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Dual Monitors, Odd black box on my secondary now...