Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Overclocking Question
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Overclocking Question

post #1 of 3
Thread Starter 
System Specs:

Intel i7 720 D0 (H50 push/pull config)
12GB 1600mhz 9-9-9-24
P6T Deluxe V2
GTX 275s SLI
850W Corsair
HAF 932


Running my OC at 20 Multiplier, 3.4ghz and voltage at 1.208V and I get idle at 43ish and full load using prime at 74ish. (running for an hour already) is this fine? cause im thinking that my OC of 3.4ghz is pretty darn small for it to raise to 74ish at full load...ambient temps are 26ish.

btw HT is on, Speedstep is off.
post #2 of 3
Your voltages are a tad high for 3.4. Is that the lowest you can get it stable with? Mine did 1.1v @ 3.4.

But even then, running 1.2v I only load at 69 or so. I thought the H50 performed a bit better than my little zalman. Have you reseated?
Edited by Aeschylus - 4/18/11 at 10:26pm
Rosemari
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 4.0 GHz|1.26250v Asus P6T deluxe V2 XFX AMD Radeon 6950 2GB RF 12 GB G.Skill DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 1 TB Caviar Black 7200 RPM Win 7 64-bit Asus 24" 1080p Corsair TX 750W 
Case
Thermaltake Xaser VI 
  hide details  
Reply
Rosemari
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 @ 4.0 GHz|1.26250v Asus P6T deluxe V2 XFX AMD Radeon 6950 2GB RF 12 GB G.Skill DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 1 TB Caviar Black 7200 RPM Win 7 64-bit Asus 24" 1080p Corsair TX 750W 
Case
Thermaltake Xaser VI 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
well I havent tested below the 1.2voltage though, might as well give it a try. It couldnt be my case either since it got great airflow, i'll try lowering the voltage first before reseating it again. thanks for the info.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Processor Discussions
Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Overclocking Question