Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Firefox doesnt work......
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Firefox doesnt work......

post #1 of 21
Thread Starter 
Last night i started firefox and when it loaded it didnt start to my hompage it just went to some blank page, and if i use a bookmark to go to a page the url doesnt appear in the url bar AND whenever i start firefox my tabs dont appear. Plus it has all of these weird sized buttons and bars on it, and finally fraps appears in it (but that was there before)


And when im in a website it doesnt show my current adress just the adress that i first went to (when i posted tinypic link the url in the url bar was just tinypic.com NOT tinypic.com/my-pic)
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #2 of 21
Do you still happen to have firefox 3.xx installed?

If so uninstall both of them and reinstall 4

Firefox 4 uses I think DirectX now so that's why fraps is showing up.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
post #3 of 21
Right click > customize
In the lower left dropdown, select "Icons" (not icons & text) - that should fix the button text issue
the FRAPs thing on bottom left is because entire display is GPU accelerated
As for the top URL bar thing, check your addons if any; also try not to import a profile from earlier versions of firefox unless you know how to re-optimize & rebuild it
post #4 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xd_1771 View Post
Right click > customize
In the lower left dropdown, select "Icons" (not icons & text) - that should fix the button text issue
the FRAPs thing on bottom left is because entire display is GPU accelerated
As for the top URL bar thing, check your addons if any; also try not to import a profile from earlier versions of firefox unless you know how to re-optimize & rebuild it
where do i right click, and what about it not starting on my home page and just showing blank pages AND whenever i visit a site the URL bar doesnt change..

Just changed it to straight text and the top bar (with minimize, maximiza, and close) is still really tall even though it doesnt need to be.
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #5 of 21
Thread Starter 
It all happened after i installed nuance PDF reader, then when i went to uninstall the yahoo toolbar this happened, after re-enabling the yahoo toolbar everything goes back to normal. please help me fix this..

also the url still doesnt appear in the url bar it just says Go to a web site.
Edited by Smoblikat - 4/21/11 at 6:00pm
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #6 of 21
Thread Starter 
Now my back buttons and refresh buttons dont work, PLEASE HELP EM i cant use the internet and i have projects due..........
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #7 of 21
Thread Starter 
Cant refresh or go back, must post to refresh.
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #8 of 21
uninstall all firefoxes! Then search for firefox in the start bar. Delete anything that has to do with the program itself. Download the older firefox through internet explorer HERE
install it and do your work. Make sure you turn off auto update.
post #9 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jach11 View Post
uninstall all firefoxes! Then search for firefox in the start bar. Delete anything that has to do with the program itself. Download the older firefox through internet explorer HERE
install it and do your work. Make sure you turn off auto update.
:sigh: did taht already, i uninstalled FFox then used my backed up FFox 3.6.1 installer on my rig ran it same prob, then i uninstalled that re-installed 4.0 same thing. IDK what the shux is going on.

im about 3 seconds away from setting up teamviewer and having someone else help me out with this becvause im so angry right now that for NO REASON this suddenly wont work.
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #10 of 21
could you just use internet explorer?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Firefox doesnt work......