Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need urgent help with 5870
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need urgent help with 5870

post #1 of 2
Thread Starter 
So, I ran a JC2 benchmark today, and I got an average of 39.6 FPS at 1280x1024 maxed without V-Sync. I am running my processor at stock with Cool and Quiet on and only 4 cores on, but I don't think that should make that much of a difference. I got really worried when I saw a video of the same settings as me but 1080P and a Q9950 at 2.93GHZ, and he got 45FPS. What should I do? RMA my card? My card is broken, but the only thing wrong with it is that upon boot up on my desktop I get a ton of small green dots which stay until I run a video and pause it. Then they all go away. What should I do?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8150P GIGABYTE 990FXA-UD5 Dual 5870s G. Skill 8GB 1600MHZ 7-8-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force3 120GB, 1.5TB, 250GB, 80GB DVD-RW+Fan controller {Windows 7 x64} {ASUS} 23" 1080P LED + Dual Samsung 19" 1280x1024 
KeyboardPowerCaseMouse
Basic Logitech keyboard Xigmatek NRP-MC1002 Silver Xigmatek Elysium w/ window, 15 fans Logitech G9x 
Mouse Pad
Xigmatek 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8150P GIGABYTE 990FXA-UD5 Dual 5870s G. Skill 8GB 1600MHZ 7-8-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force3 120GB, 1.5TB, 250GB, 80GB DVD-RW+Fan controller {Windows 7 x64} {ASUS} 23" 1080P LED + Dual Samsung 19" 1280x1024 
KeyboardPowerCaseMouse
Basic Logitech keyboard Xigmatek NRP-MC1002 Silver Xigmatek Elysium w/ window, 15 fans Logitech G9x 
Mouse Pad
Xigmatek 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by Lostintyme View Post
So, I ran a JC2 benchmark today, and I got an average of 39.6 FPS at 1280x1024 maxed without V-Sync. I am running my processor at stock with Cool and Quiet on and only 4 cores on, but I don't think that should make that much of a difference. I got really worried when I saw a video of the same settings as me but 1080P and a Q9950 at 2.93GHZ, and he got 45FPS. What should I do? RMA my card? My card is broken, but the only thing wrong with it is that upon boot up on my desktop I get a ton of small green dots which stay until I run a video and pause it. Then they all go away. What should I do?
If the card is bad, like in your case, RMA. It'll only get worse.
My Rig
(14 items)
 
Ex-wife's Rig
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4460 AsRock H81M-DG4 Sapphire Rx470 Platinum KVR 1600 16Gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Seagate 3Tb Samsung 850 EVO 120 Scythe Ninja 3 Rev.B Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Fujitsu Siemens A17-2A Logitech K280e SuperFlower SF-550K12XP Thermaltake Versa H25 
MouseAudio
Logitech G402 Sony MDR XD150 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 750K 4.0Ghz AsRock FM2A75 Pro4+ Sapphire R9 270X Dual-X Kingston 2x4Gb 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO 120  Western Digital 320Gb LiteON DVD-RW CoolerMaster Hyper Z600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 Toshiba 32" FullHD TV Logitech FSP Hexa 550 
CaseMouse
DeLUX Logitech 
  hide details  
Reply
My Rig
(14 items)
 
Ex-wife's Rig
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4460 AsRock H81M-DG4 Sapphire Rx470 Platinum KVR 1600 16Gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Seagate 3Tb Samsung 850 EVO 120 Scythe Ninja 3 Rev.B Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Fujitsu Siemens A17-2A Logitech K280e SuperFlower SF-550K12XP Thermaltake Versa H25 
MouseAudio
Logitech G402 Sony MDR XD150 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 750K 4.0Ghz AsRock FM2A75 Pro4+ Sapphire R9 270X Dual-X Kingston 2x4Gb 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO 120  Western Digital 320Gb LiteON DVD-RW CoolerMaster Hyper Z600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 Toshiba 32" FullHD TV Logitech FSP Hexa 550 
CaseMouse
DeLUX Logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need urgent help with 5870