Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › my sound isnt the same...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

my sound isnt the same...

post #1 of 3
Thread Starter 
i came home from school, i dont think ive added anything to my room to vibrate or anything..
i noticed when disconnecting to ventrillo and have pings in teamspeak chats, the high notes sound SHIRLL and highly distorted for what the usually are.. ive also noticed this in some youtube videos

i have NEVER had this problem before, its almost like something is RATTLING in my speakers... but i havent touched them since this morning...
this applies to my surrounds too.


HELP
Spaghett
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 M4A87TD/USB3 NVIDIA GeForce GTX 460 8GB Ripjaw X 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX100 256GB Win 7 Pro 64-bit 22' LG W2253TQ 1920x1080 G110 
PowerCaseMouseAudio
OCZ StealthXStream 500w HAF 932 G500 Fronts: Tannoy Reveal 501A, Sub: Dayton SUB-100... 
  hide details  
Reply
Spaghett
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 M4A87TD/USB3 NVIDIA GeForce GTX 460 8GB Ripjaw X 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX100 256GB Win 7 Pro 64-bit 22' LG W2253TQ 1920x1080 G110 
PowerCaseMouseAudio
OCZ StealthXStream 500w HAF 932 G500 Fronts: Tannoy Reveal 501A, Sub: Dayton SUB-100... 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Reinstall drivers, try different headphone, borrow a soundcard from a friend. Repeat.
 
Alienware 13
(10 items)
 
Alienware Alpha
(6 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770k @4.0Ghz MSI Z87 G65 EVGA 980Ti Classified+EVGA 660SC PhysX G.Skill Trident X 16GB @2400Mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Corsair 480GB+1TB WD Black Corsair H100 W10 Pro|Start10 U2713HM+U22 LED+ACz1 Mount 
KeyboardPowerCaseMouse
RealForce 87U 55g  Corsair HX1050 Corsair 650D Razer DeathAdder+Firefly 
Audio
STX+SP2500, Asgard 2+HD650 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6500U nVidia GTX 960m OC Samsung 16GB 1.35v M.2 850 EVO 500GB+1TB WD 
OSMonitorKeyboard
W10|Start 10 IPS 4k, Touch Alienware FX 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 4785T @3.2Ghz 8MB nVidia 860m OC vBIOS mod HyperX Impact 16GB DDR3 256GB Samsung SSD+1TB HDD 
OSAudio
W10|Start 10 DragonFly v1.2 
  hide details  
Reply
 
Alienware 13
(10 items)
 
Alienware Alpha
(6 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770k @4.0Ghz MSI Z87 G65 EVGA 980Ti Classified+EVGA 660SC PhysX G.Skill Trident X 16GB @2400Mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Corsair 480GB+1TB WD Black Corsair H100 W10 Pro|Start10 U2713HM+U22 LED+ACz1 Mount 
KeyboardPowerCaseMouse
RealForce 87U 55g  Corsair HX1050 Corsair 650D Razer DeathAdder+Firefly 
Audio
STX+SP2500, Asgard 2+HD650 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 6500U nVidia GTX 960m OC Samsung 16GB 1.35v M.2 850 EVO 500GB+1TB WD 
OSMonitorKeyboard
W10|Start 10 IPS 4k, Touch Alienware FX 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 4785T @3.2Ghz 8MB nVidia 860m OC vBIOS mod HyperX Impact 16GB DDR3 256GB Samsung SSD+1TB HDD 
OSAudio
W10|Start 10 DragonFly v1.2 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Blindrage606 View Post
Reinstall drivers, try different headphone, borrow a soundcard from a friend. Repeat.
all i got is drivers
zz
Spaghett
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 M4A87TD/USB3 NVIDIA GeForce GTX 460 8GB Ripjaw X 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX100 256GB Win 7 Pro 64-bit 22' LG W2253TQ 1920x1080 G110 
PowerCaseMouseAudio
OCZ StealthXStream 500w HAF 932 G500 Fronts: Tannoy Reveal 501A, Sub: Dayton SUB-100... 
  hide details  
Reply
Spaghett
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 M4A87TD/USB3 NVIDIA GeForce GTX 460 8GB Ripjaw X 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX100 256GB Win 7 Pro 64-bit 22' LG W2253TQ 1920x1080 G110 
PowerCaseMouseAudio
OCZ StealthXStream 500w HAF 932 G500 Fronts: Tannoy Reveal 501A, Sub: Dayton SUB-100... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › my sound isnt the same...