Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Having real slow video load, on the internet.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Having real slow video load, on the internet.

post #1 of 4
Thread Starter 
Heya, Ive been having this annoying problem for some time now. When i try loading videos on youtube, or any other video website, it takes ages to load, before showing. It seems like it tryes to load half of the video, before playing it. I had this problem on my old computer as well, so i figured it might be some netowork option, to be changed, but cant find anything usefull.

Help?

William
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 770-C45 ATI Radeon HD 5750 - 4GB DDR3 1600MHZ, KINGSTON HYPER-X 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB SATAII WD HARDDISK, 7200RPM Windows 7 HP 64bit ASUS VK222H 500W Power Supply 
Case
Black ATX 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 770-C45 ATI Radeon HD 5750 - 4GB DDR3 1600MHZ, KINGSTON HYPER-X 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB SATAII WD HARDDISK, 7200RPM Windows 7 HP 64bit ASUS VK222H 500W Power Supply 
Case
Black ATX 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
This could have gone in the networking section, you would have gotten more help there.

So was it fast before and it slowed down? because if thats the case then if you haven't already, try reseting your modem/router
post #3 of 4
Thread Starter 
Well, my internet seems pretty fast, and everyone else in the house have no problems. So i dont think it is that. Perhaps my net reciever?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 770-C45 ATI Radeon HD 5750 - 4GB DDR3 1600MHZ, KINGSTON HYPER-X 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB SATAII WD HARDDISK, 7200RPM Windows 7 HP 64bit ASUS VK222H 500W Power Supply 
Case
Black ATX 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 770-C45 ATI Radeon HD 5750 - 4GB DDR3 1600MHZ, KINGSTON HYPER-X 
Hard DriveOSMonitorPower
500GB SATAII WD HARDDISK, 7200RPM Windows 7 HP 64bit ASUS VK222H 500W Power Supply 
Case
Black ATX 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Receiver? You're on wireless?

Probably related.
The Iron Giant
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 950 X58A-UD3R Sapphire Radeon HD5870 Vapor-X Mushkin Silverline 3x4GB 1333MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung F3 Samsung F3 Western Digital Raptor Crucial M4 128GB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Sony DRU-87S Corsair H70 Windows 7 Ultimate x64 Acer X243HQBD 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Shine III Seasonic X650 Lian Li Lancool K62 Zowie AM MS 
Mouse PadAudioAudio
Razer Goliathus Edirol MA-7A speakers. Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
The Iron Giant
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 950 X58A-UD3R Sapphire Radeon HD5870 Vapor-X Mushkin Silverline 3x4GB 1333MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung F3 Samsung F3 Western Digital Raptor Crucial M4 128GB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Sony DRU-87S Corsair H70 Windows 7 Ultimate x64 Acer X243HQBD 
KeyboardPowerCaseMouse
Ducky Shine III Seasonic X650 Lian Li Lancool K62 Zowie AM MS 
Mouse PadAudioAudio
Razer Goliathus Edirol MA-7A speakers. Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Having real slow video load, on the internet.