Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Linx gets errors at stock settings
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Linx gets errors at stock settings - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
I set the VTT to 1.3 and the DRAM bus to 1.65. I ran linx with a problem size of 25000 and it got an error after the second loop. I'll try removing 3 sticks see if that helps.
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
Thread Starter 
I removed 3 sticks of ram and the error is gone. I'm guessing this means one of my sticks is bad. I should be able to narrow it down to which are bad and replace only the bad ones right?
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
Quote:
Originally Posted by Ranger1230 View Post
I removed 3 sticks of ram and the error is gone. I'm guessing this means one of my sticks is bad. I should be able to narrow it down to which are bad and replace only the bad ones right?
Could be. Try swapping sets now. If that produces no errors, you need more IMC voltage. Around 1.35v should be error-proof.
post #14 of 15
Thread Starter 
I swapped the chip sets and got errors. I managed to find one chip that on it's own produces errors and the others in its set do not. I'm thinking I need to replace it. Getting one of the exact same model as the bad one should work right?
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
Custom Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 950 ASUS P6X58D-E NVIDIA GTX 580 Corsair XMS3 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
2x WD Blue 1TB Windows 7 Home Premium x64 SAMSUNG 26" 1360x768 Corsair AX1200 
Case
Maelstrom 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
Quote:
Originally Posted by Ranger1230 View Post
I swapped the chip sets and got errors. I managed to find one chip that on it's own produces errors and the others in its set do not. I'm thinking I need to replace it. Getting one of the exact same model as the bad one should work right?
Yep, should work perfectly. Glad you found the solution to your problem!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Processor Discussions
Overclock.net › Forums › General Hardware › General Processor Discussions › Linx gets errors at stock settings