Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No signal on 8800GT
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No signal on 8800GT - Page 2

post #11 of 14
before you throw it in the oven. Jab a paper clip into the fan and bench it for 45 min. It should overheat and bake itself. Just wait an hour for it to cool before using it again.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASUS P8P67 WS Revolution 2 x Asus GTX470 900/1800/1700 Corsair Vengence 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
120gb ssd, 4 x 1TB F3's Raid 0, 2TB F4 Backup Windows 7 Catleap 27 1440p Enermax Revolution 1050w 
Case
Case Labs M8 with pedestal  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASUS P8P67 WS Revolution 2 x Asus GTX470 900/1800/1700 Corsair Vengence 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
120gb ssd, 4 x 1TB F3's Raid 0, 2TB F4 Backup Windows 7 Catleap 27 1440p Enermax Revolution 1050w 
Case
Case Labs M8 with pedestal  
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by windfire;13318589 
So, you have this 8800GT installed in your sig rig, replacing your GTX460?

If yes, it is better to uninstall the driver and then reinstall the latest one (vs simply taking out the GTX460 and plugging in the 8800GT). Code 116 usually refers to driver problem/conflict.

It is replacing it temporarily, just until I get my new parts.
Though it is a bit strange, since 263.00 supports both GTX 460 and 8800GT (And I didn't have this issue with my GTX 460).

I'll try deleting the 263 driver, and install the 270 (the newest).
Refined
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770k GIGABYTE Z97X-UD3H-BK MSI R9 290 w/ Gelid Icy Vision Rev. 2 G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3-2133 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate 1TB 7200RPM SATA II HDD Crucial MX300 1050GB Disconnected Noctua NH-C14 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 PRO x64 DELL U2312HM Teac SeaSonic S12II-620 80PLUS BRONZE 
CaseMouse
TMS Custom Built LIMITED EDITION Microsoft 
  hide details  
Reply
Refined
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770k GIGABYTE Z97X-UD3H-BK MSI R9 290 w/ Gelid Icy Vision Rev. 2 G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3-2133 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate 1TB 7200RPM SATA II HDD Crucial MX300 1050GB Disconnected Noctua NH-C14 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 PRO x64 DELL U2312HM Teac SeaSonic S12II-620 80PLUS BRONZE 
CaseMouse
TMS Custom Built LIMITED EDITION Microsoft 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Quote:
Originally Posted by -X3-;13318360 
Oven temperature should be around 190C degrees?

Yeah around 190c is ok. And also you need to take off the cooler first. Also put the PCB on balls of foil so it doesn't touch anything else in the oven.
Money dump
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570k 4.4Ghz @ 1.22v ASRock Z77 Pro4 Sapphire R9 Nano @ Fury X clocks Crucial Ballistix VLP 2x8GB 1600 @ 2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 830 128GB SSD, Seagate 3TB, Samsung 1TB Sony DVD/Rw 24x Thermalright Ultra 120 Extreme + GT AP-14 Windows 10 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung U24E590D UHD Saitek Eclipse II Seasonic Prime 850w Titanium Corsair Carbide Air 540 
MouseAudio
Steelseries Xai Asus Xonar D1 / M-Audio AV40 / Ultrasone HFI-650 
  hide details  
Reply
Money dump
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570k 4.4Ghz @ 1.22v ASRock Z77 Pro4 Sapphire R9 Nano @ Fury X clocks Crucial Ballistix VLP 2x8GB 1600 @ 2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 830 128GB SSD, Seagate 3TB, Samsung 1TB Sony DVD/Rw 24x Thermalright Ultra 120 Extreme + GT AP-14 Windows 10 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung U24E590D UHD Saitek Eclipse II Seasonic Prime 850w Titanium Corsair Carbide Air 540 
MouseAudio
Steelseries Xai Asus Xonar D1 / M-Audio AV40 / Ultrasone HFI-650 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Quote:
Originally Posted by -X3-;13319025 
It is replacing it temporarily, just until I get my new parts.
Though it is a bit strange, since 263.00 supports both GTX 460 and 8800GT (And I didn't have this issue with my GTX 460).

I'll try deleting the 263 driver, and install the 270 (the newest).

But if You're replace the GPU, even if they're the same brand as Nvidia, You should uninstall drivers and do a clean install.
Rozpierdalator :D
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 D0 @ 4.2GHz HT On 1.27v MSI Eclipse SLI 2x Gainward GTX570 Phantom 1280MB DDR5 in SLI OCZ Reaper 3x1GB 1866MHz @ 1640MHz 7-6-6-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60GB + 3x HD502HJ + SP2504C Sony Optiarc AD-7260S Windows 7 32bit Hyundai N220Wa+ 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream Pro 700W NZXT Phantom White Logitech G300 
  hide details  
Reply
Rozpierdalator :D
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 D0 @ 4.2GHz HT On 1.27v MSI Eclipse SLI 2x Gainward GTX570 Phantom 1280MB DDR5 in SLI OCZ Reaper 3x1GB 1866MHz @ 1640MHz 7-6-6-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60GB + 3x HD502HJ + SP2504C Sony Optiarc AD-7260S Windows 7 32bit Hyundai N220Wa+ 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream Pro 700W NZXT Phantom White Logitech G300 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No signal on 8800GT