Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI 470 -- performance problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI 470 -- performance problem

post #1 of 3
Thread Starter 
Hey guys..

Just got my other EVGA GTX 470 installed.

In GPU-z it reads Enabled [2 GPUS]

It the nVidia Control panel it says "Maximize 3D Performance" Enabled.

I'm running 260.99 forceware.

I'm downloading the 270.61 right now.

Will this fix it?

Also 3DMark06 ran fine, 3DMark11 ran fine, but Vantage ran choppy for some reason.

In 3Dmark11 and 06 when I scroll to the GPU section it says 1 GPU only.

Not sure why.

Cards are at stock 607/1215/837 for the time being until I can get this sorted out.

Help!?!

Jam3s
Dell Optiplex 745
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (incoming) Dell proprietary Intel Q965 Express Chipset XFX HD 5770 (incoming) 4GB Patriot DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi Deskstar 160GB 7200RPM DVDRW Stock Windows XP 32 (for the time being) 
MonitorPower
Dell 22" 1680x1050 Corsair CX430 
  hide details  
Reply
Dell Optiplex 745
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (incoming) Dell proprietary Intel Q965 Express Chipset XFX HD 5770 (incoming) 4GB Patriot DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi Deskstar 160GB 7200RPM DVDRW Stock Windows XP 32 (for the time being) 
MonitorPower
Dell 22" 1680x1050 Corsair CX430 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
http://www.overclock.net/nvidia/8843...sible-fix.html

thats a thread on how to fix the sli problem with 3dmark11. I know quite a few people that have had issues with sli and 06/11.
Alucard
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenon II 955 C3 @ 4.1ghz (stable) Gigabyte 890fx-ud5 asus gtx 590 G. Skill Eco 2x2 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung F3 Win 7 (64 bit) Dell u2711 ABS SL 1050w 
Case
Torture Rack 
  hide details  
Reply
Alucard
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenon II 955 C3 @ 4.1ghz (stable) Gigabyte 890fx-ud5 asus gtx 590 G. Skill Eco 2x2 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung F3 Win 7 (64 bit) Dell u2711 ABS SL 1050w 
Case
Torture Rack 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
I told you in the other thread not to worry about what Futuremark's hardware detection system says about how many GPU's you have. It's wrong, it means nothing, so forget about it

And Vantage just runs choppy sometimes. I wouldn't worry about that either, frankly.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon X5675 6-core @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht ) rampage iii extreme msi rx470 gaming X (the $159 budget king) 3 x 2gb corsair xms3 pc12800 (9-9-9-24-1T@1600MHz) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb... plextor px-712sa - still the best optical drive... corsair h8o v2 aio W10 home 
MonitorPowerCaseAudio
asus vw266h 25.5" (1920x1200) abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w silverstone rv-03 XFi Titanium 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI 470 -- performance problem