ROG Crosshair VI overclocking thread - Page 4509 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

ROG Crosshair VI overclocking thread

Reply
 
Thread Tools
post #45081 of 45252 (permalink) Old 07-02-2020, 03:11 PM
New to Overclock.net
 
mito1172's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: TURKİYE
Posts: 447
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote: Originally Posted by Shenhua View Post
Guys i just bought a ryzen 3900x and updated to 7306, but i keep getting C5 error. Ideas?

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Install the 7803 latest bios


AMD Ryzen 7 1800X 3.6 GHZ (NOCTUA NH-U12S SE) ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (Sapphire Nitron+Radeon RX 580 4G) G.SKILL Flare X DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD/ Samsung 850 PRO 512GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD

Last edited by mito1172; 07-02-2020 at 03:14 PM.
mito1172 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #45082 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 04:40 AM
New to Overclock.net
 
abso's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 420
Rep: 9 (Unique: 9)
Im trying to set cLDO VDDP Voltage to 0.950V. Anyone knows where I can do that in the BIOS? I can only find cLDO VDDG Voltage
abso is offline  
post #45083 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 04:41 AM
New to Overclock.net
 
Jesaul's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 134
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by abso View Post
Im trying to set cLDO VDDP Voltage to 0.950V. Anyone knows where I can do that in the BIOS? I can only find cLDO VDDG Voltage
You can do that from Ryzen Master
Jesaul is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #45084 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 08:08 AM
New to Overclock.net
 
abso's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 420
Rep: 9 (Unique: 9)
Quote: Originally Posted by Jesaul View Post
You can do that from Ryzen Master
Would prefer to not use Ryzen Master
abso is offline  
post #45085 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 09:20 AM
New to Overclock.net
 
xeizo's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 410
Rep: 5 (Unique: 5)
Quote: Originally Posted by abso View Post
Would prefer to not use Ryzen Master
It should be on the second Tab in bios, not the AI Tweaker tab, at the bottom. Inside AMD CBS or Overclocking, or whatever options you have at the bottom of that page.

Main rig(of five)
(10 items)
CPU
Ryzen R9 3900X
Motherboard
Asus X470 Crosshair VII Hero
GPU
MSI RTX2070 Super Gaming
RAM
G.Skill Trident Z RGB
Hard Drive
Samsung 970 Evo Plus
Power Supply
Corsair RM850x
Cooling
Noctua NH-D15 Chromax.black
Case
NZXT H700 Black
Operating System
Windows 10 2004 Pro
Audio
Motu M2
▲ hide details ▲
xeizo is offline  
post #45086 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 09:41 AM
New to Overclock.net
 
abso's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 420
Rep: 9 (Unique: 9)
Quote: Originally Posted by xeizo View Post
It should be on the second Tab in bios, not the AI Tweaker tab, at the bottom. Inside AMD CBS or Overclocking, or whatever options you have at the bottom of that page.
Was able to find cLDO VDDP Voltage and VDDP Voltage. It only lets me enter voltage value in VDDP Voltage. Is that the correct one and why are there 2 of them?
abso is offline  
post #45087 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 10:10 AM
New to Overclock.net
 
Dr. Vodka's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 153
Rep: 7 (Unique: 7)
Quote: Originally Posted by abso View Post
Was able to find cLDO VDDP Voltage and VDDP Voltage. It only lets me enter voltage value in VDDP Voltage. Is that the correct one and why are there 2 of them?
They're two different things. Leave VDDP alone.

VDDP and CLDO_VDDP are both in the extreme tweaker section, at least with my 1700. CLDO_VDDP accepts input in mV, VDDP can be increased or decreased in steps.
Dr. Vodka is offline  
post #45088 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 10:48 AM
New to Overclock.net
 
BoMbY's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 285
Rep: 35 (Unique: 13)
Quote: Originally Posted by Dr. Vodka View Post
Hmm, now that you mention it, at one point I did manually do a BIOS update using 1usmus' method. After that in addition redoing my USB drive, it started working. Hmmm.
I finally got to it, and that actually works. Thanks!

BoMbY is offline  
post #45089 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 11:06 AM
New to Overclock.net
 
Ryoz's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 103
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by abso View Post
Im trying to set cLDO VDDP Voltage to 0.950V. Anyone knows where I can do that in the BIOS? I can only find cLDO VDDG Voltage
it is inside tweakers paradise.
Ryoz is offline  
post #45090 of 45252 (permalink) Old 07-03-2020, 12:08 PM
New to Overclock.net
 
overpower's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Amintaio, Greece
Posts: 279
Rep: 1 (Unique: 1)
Quote: Originally Posted by TheRic89 View Post
Is the final version of 7803 expected to be the last BIOS for C6H?

Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk
Could be. Rumors have it to support the new ryzen cpus, so if the mb need a bios update for them, we might get another one
overpower is offline  
Reply

Tags
Bios5 , profiles to usb

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (1 members and 8 guests)
ortizjammet
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off