[Bios Mod] ROG Strix X570-E/F Gaming | Prime X370-Pro | Prime X470-Pro - Page 67 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Bios Mod] ROG Strix X570-E/F Gaming | Prime X370-Pro | Prime X470-Pro

Reply
 
Thread Tools
post #661 of 724 (permalink) Old 12-23-2018, 12:22 AM
New to Overclock.net
 
alexmannen's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
Rep: 0
i found the op confusing the german site seemed to only have bios for x470. where do i find a x370 with unlocked p states
alexmannen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #662 of 724 (permalink) Old 12-23-2018, 12:43 AM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 483
Rep: 42 (Unique: 22)
PStates aren't unlocked because they don't work.
Reous is offline  
post #663 of 724 (permalink) Old 12-23-2018, 01:02 AM
New to Overclock.net
 
alexmannen's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
Rep: 0
is there a way to get xfr on my 1700x while i have a manual oc to 3.8? id really like 100mhz on 2 cores
alexmannen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #664 of 724 (permalink) Old 12-23-2018, 01:18 AM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 483
Rep: 42 (Unique: 22)
Boost/XFR is always disabled if you are using manual oc. I wish there is a option for this but sadly not.
Reous is offline  
post #665 of 724 (permalink) Old 12-23-2018, 02:12 AM
New to Overclock.net
 
alexmannen's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
Rep: 0
xfr is built so stupidly. reaching 3.8 is so marginal even the worst cpu can easily oc to it. all games are **** coded for single thread especially with dx11. what you need is that single core boost even on a extreme oc of 4. most 1700 can do 3.8 at 1.3v which is very easy on thermals.
alexmannen is offline  
post #666 of 724 (permalink) Old 01-30-2019, 11:00 AM
New to Overclock.net
 
zila's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: In The Land of Skyscrapers
Posts: 481
Rep: 11 (Unique: 9)
I just flashed the 4207X bios into my board last night(Prime X370 Pro) with 2700X and Ripjaws V DDR4 3200 CL14 B-Die.

Edit: Everything seems okay with the 4207X unlocked bios. Although I don't know what some of those settings do exactly. I tuned in the ram at 3266 and so far it seems fine. Thank you very much for the hard work you put into the newer unlocked bios. It is greatly appreciated.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bios 4207X Testing.jpg
Views:	161
Size:	420.4 KB
ID:	250704  


My Daily Driver
(0 items)
▲ hide details ▲

Last edited by zila; 01-31-2019 at 01:27 PM.
zila is offline  
post #667 of 724 (permalink) Old 04-06-2019, 10:15 AM
New to Overclock.net
 
Rusakova's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Aarhus, Denmark
Posts: 79
Rep: 0
Quote: Originally Posted by Reous View Post
It is only reseting in some cases. As far as we know there is no way to get it back.
You can always call the toll free number given in the activation dialog and reactivate by phone. By punching in a gazillion amount of numbers.
I have done that a lot over the years and just recently did it with Office, when I replaced a defective motherboard for a friend.
Rusakova is offline  
post #668 of 724 (permalink) Old 04-07-2019, 12:22 AM
New to Overclock.net
 
rdr09's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: From the US but lives in Africa
Posts: 18,660
Rep: 863 (Unique: 631)
Quote: Originally Posted by zila View Post
I just flashed the 4207X bios into my board last night(Prime X370 Pro) with 2700X and Ripjaws V DDR4 3200 CL14 B-Die.

Edit: Everything seems okay with the 4207X unlocked bios. Although I don't know what some of those settings do exactly. I tuned in the ram at 3266 and so far it seems fine. Thank you very much for the hard work you put into the newer unlocked bios. It is greatly appreciated.
Nice. Another ram kit i can recommend. That kit is a little cheaper than the Flares and runs just as good.

2nd AMD Build
(10 items)
CPU
2700
Motherboard
X470
GPU
290
RAM
3200 CL14
Hard Drive
1000
Power Supply
700
Case
212
Operating System
10/64
Monitor
40 1080
Keyboard
M100
▲ hide details ▲
rdr09 is offline  
post #669 of 724 (permalink) Old 05-04-2019, 09:56 AM
New to Overclock.net
 
RamenRider's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 132
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote: Originally Posted by Reous View Post
My modded 4008 is in the first post since 4 days already

I wont share the information how to make it visible. Sorry. Yes it has a reason

Would you happen to know what's the best input lag settings/bios version?

Legacy CSM is great btw. https://www.overclock.net/forum/6-in...l#post27949146

Redpilled Current Rig Ryzen 5-1600/XFX Black Edition RX-580/Asus x370 Pro-Gaming/Geil Super Luce 3000hz 16GB/
RamenRider is offline  
post #670 of 724 (permalink) Old 05-12-2019, 04:48 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 8
Rep: 0
Someone who know the version of modded bios that can disable Bankgroupswap in X470 PRIME-PRO?

It's available only 4602x mod?
maksimin11 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off