[Bios Mod] ROG Strix X570-E/F/I Gaming - Page 80 - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

[Bios Mod] ROG Strix X570-E/F/I Gaming

Reply
 
Thread Tools
post #791 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 12:11 AM
New to Overclock.net
 
@purple's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Rep: 0
Possible to bring that back somehow? Two power lights on the GPU are killing me.
@purple is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #792 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 02:26 AM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 534
Rep: 50 (Unique: 29)
Going back to 1405 is not an option? With the next Agesa i will do a new mod.
Reous is offline  
post #793 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 06:04 AM
New to Overclock.net
 
@purple's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Rep: 0
Yes, it is an option, but I leave as it is because I don't want to deal with it at the moment.
@purple is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #794 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 08:08 AM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 534
Rep: 50 (Unique: 29)
Follow this link and download the attached ErpReady profile. Load and save it with Bios 1408. After this you can do your own changes.
https://www.hardwareluxx.de/communit.../post-27448462
Reous is offline  
post #795 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 09:31 AM
New to Overclock.net
 
@purple's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Rep: 0
I already tried that, but there was no ErP option in bios, or I missed something?
@purple is offline  
post #796 of 800 (permalink) Old 04-25-2020, 04:32 PM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 534
Rep: 50 (Unique: 29)
It is a profile not a Bios Mod. If you load and save it, the option is activated. On the save screen you will also see that Erp is enabled.
Reous is offline  
post #797 of 800 (permalink) Old 04-26-2020, 01:39 AM
New to Overclock.net
 
@purple's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Rep: 0
I thought it would be like that; yes, but there was no difference. Lights are still ON.
@purple is offline  
post #798 of 800 (permalink) Old 04-26-2020, 04:37 AM - Thread Starter
..HWLuxx..
 
Reous's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 534
Rep: 50 (Unique: 29)
Do you use the S4+S5 profile? Make sure Stealth Mode is on in the bios settings. If it is still not working check your setting from your RGB Software. Software overwrites the bios settings.
Reous is offline  
post #799 of 800 (permalink) Old 04-26-2020, 07:24 AM
New to Overclock.net
 
@purple's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 74
Rep: 0
Yes, I used that profile, but it's still the same also Stealth Mode is turned on. I have no idea what else I could change.
@purple is offline  
post #800 of 800 (permalink) Old 05-19-2020, 08:10 PM
New to Overclock.net
 
lolwatpear's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 240
Rep: 4 (Unique: 4)
any chance a simple bios mod will make ryzen 4000 work in the x370 pro?
lolwatpear is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off