crazy X570 master problem. - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

crazy X570 master problem.

 
Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 11-01-2019, 08:06 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
Rep: 0
crazy X570 master problem.

I've built my own computers for years and worked with many gigabyte motherboards but I've never seen this kind of problem before. Everything works great until i flash the main bios to a newer version. Then it fails to load windows. However the back up bios works just fine, so it clearly not a hardware issue. I can access the main bios and change any settings but It won't load windows. It states there is no boot drive available. I thought this may have been a defective board as did gigabyte when i put in a ticket for technical support, However i got a replacement board from amazon as i thought the first was broken and now the replacement board is doing the exact same thing. It has to be a software option somewhere, but i can't for the life of me figure out what it is and have searched everywhere. Does anyone have any ideas? I've tried re-flashing the bios, clearing the CMOS, loading optimized defaults ect. but to no avail. The only post code is AA, which apparently stands for reserved whatever that is. Any help would be appreciated.

Thank you.
John066 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-01-2019, 09:14 PM
Mr.4way SLI
 
Moparman's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Farmington MO
Posts: 5,434
Rep: 192 (Unique: 172)
If you haven't you need to post this here as you will get lots of help



https://www.overclock.net/forum/11-a...hread-345.html
Moparman is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-03-2019, 12:32 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
Rep: 0
Thank you I will post it there.

Does anyone else have any ideas?
John066 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 11-03-2019, 12:37 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
Rep: 0
Thank you. I will post there.

anyone else have any ideas?
John066 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off