About my overvolt Jumper A7V8X mobo - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

About my overvolt Jumper A7V8X mobo

 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 01-04-2005, 10:19 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
BlazeR's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Detroit, MI
Posts: 186
Rep: 2 (Unique: 2)
I put the jumper on enable overvoltage of the VCORE, but it seemed to have done nothing, just from 1.5 to 1.85. I even did it again and reset bios right after that, it still didn't do anything. Does the CPU determine if you can overvolt it?

I have the manual in front of me and it says if I put it on that jumper I can adjust from 1.7 to 2.05

BlazeR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-12-2005, 12:48 PM
Ket
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,222
have you updated your mobos bios? sounds like a bios bug that would of been fixed in a new release of the boards bios.
Ket is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off