!! URGENT !! ... Black Screen of Death - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

!! URGENT !! ... Black Screen of Death

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 05:50 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Emissary of Pain's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 2,351
Rep: 26 (Unique: 22)
Hey all ...

I really hope you guys\girls can help me with this ...

I changed my workgroup and IP address ... ... restarted my pc and then after entering my password it shows a black screen with just my mouse pointer ... ... ctrl + alt + del, doesn't show anything ... but I can boot into safe mode perfectly ...

the other problem is that according to system restore in safe mode ... I don't have system protection turned on and when I follow the steps to turn it on, I can't ...


All information would be greatly appreciated
Kind Regards.
Emissary of Pain is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:02 AM
Overclock Failed...
 
billbartuska's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Greater Chicagoland Area
Posts: 13,565
Rep: 1249 (Unique: 969)
windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/What-happened-to-the-Recovery-Console.

Go to the above.

https://www.overclock.net/images/smil...lame-small.gif5 GHz Overclock Club https://www.overclock.net/images/smil...lame-small.gifMisinformation is available from a variety of other sources. Misinformation is just like real information but wrong
....and enough power to shoot the speaker cones through the walls.
billbartuska is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:09 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Emissary of Pain's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 2,351
Rep: 26 (Unique: 22)
Emissary of Pain is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:13 AM
New to Overclock.net
 
Schmuckley's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: FL
Posts: 14,290
Rep: 698 (Unique: 562)
ermm..re-do? headscratch.gif

boot into safe mode and create new user??maybe?
Schmuckley is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:23 AM
New to Overclock.net
 
PappaSmurfsHarem's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: St. Louis, MO
Posts: 3,170
Rep: 126 (Unique: 99)
I assume you don't have another computer to create the system repair disk disc?


Vaping Enthusiast
You should quit smoking and switch to vaping. thumb.gif


PappaSmurfsHarem is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:45 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Emissary of Pain's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 2,351
Rep: 26 (Unique: 22)
unfortunately not ... I am sending this from my galaxy s2 ...

this is the first time this has ever happened 2 me


:: Edit ::

How come my safe mode works ?? ... ... will a system repair disk fix a user issue ??
Emissary of Pain is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:47 AM
New to Overclock.net
 
Schmuckley's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: FL
Posts: 14,290
Rep: 698 (Unique: 562)
Can't you boot into safe mode and fix your network stuff?
Schmuckley is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:52 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Emissary of Pain's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 2,351
Rep: 26 (Unique: 22)
Quote:
Originally Posted by Schmuckley View Post

Can't you boot into safe mode and fix your network stuff?

I booted into safe mode ... changed my network settings back to auto-obtain and the workgroup back to normal and the problem still persists
Emissary of Pain is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:56 AM
New to Overclock.net
 
Schmuckley's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: FL
Posts: 14,290
Rep: 698 (Unique: 562)
Quote:
Originally Posted by Emissary of Pain View Post

I booted into safe mode ... changed my network settings back to auto-obtain and the workgroup back to normal and the problem still persists

Did you try making a new User account?
Schmuckley is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 03-27-2012, 06:59 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Emissary of Pain's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 2,351
Rep: 26 (Unique: 22)
Emissary of Pain is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off