Windows media tool broken [emoji852] - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Windows media tool broken [emoji852]

 
Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 10-05-2018, 06:19 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 16
Rep: 0
Windows media tool broken

Hi guys.
Anyone able to help? Tried all sorts of ways to get windows 10 onto usb stick. Formatted it, added the tool.exe to the drive and ran it from there, switched off antivirus etc.. still says something went wrong with the process.
I'm trying to put a clean install of Windows onto a new ssd leaving my 1tb for games. I could clone it but having problem with Samsung cloning tool aswell.
It's not going to good at the moment hahaha.
Any help or tips is much appreciated.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
richje100 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off