:: R3ap3R's Support Desk :: - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

:: R3ap3R's Support Desk ::

Closed Thread
 
Thread Tools
post #11 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 06:07 PM
New to Overclock.net
 
Twinnuke's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4,261
Rep: 105 (Unique: 94)
Lol that reminded me of chernobal.

Warning: Spoiler! (Click to show)
http://www.speedtest.net/result/1498229170.png

2013 Games I want
Warning: Spoiler! (Click to show)

Forza 5(?)
Battlefield 4
Saints Row 4
GTA V
East vs West
Soul Sacrifice
ARMA 3
Rainbow Six: Patrios
Killzone: Mercenary
FFX:HD
Twinnuke is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 06:07 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2006
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 894
Rep: 41 (Unique: 31)
haha, aww. I didn't think my software problem would be fixed by a hardware related issue. THX!

F3t1sh is offline  
post #13 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 06:08 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2006
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 894
Rep: 41 (Unique: 31)
Quote:
Originally Posted by Twinnuke View Post
Lol that reminded me of chernobal.
haha your avatar reminds me of that too, the radiation bit.

F3t1sh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 06:12 PM
New to Overclock.net
 
wannabe_OC's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NY
Posts: 2,768
Rep: 168 (Unique: 149)
plz delete

It's easier to beg for forgiveness then to ask for permission...Just ask my wife...biggrin.gif


wannabe_OC is offline  
post #15 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 07:41 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
R3ap3R's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,831
Rep: 307 (Unique: 206)
Quote:
Originally Posted by F3t1sh View Post
Хорошо, таким образом вот - моя проблема. Как может я делать таможенную установку окон с резервной копией, которую я сделал бы из окон, устанавливают и мои параметры настройки весь набор. Вы знаете, как я могу установить это доктор Рипер?

Жаль, я не говорю на английском языке.


[РЕДАКТИРОВАТЬ] Извините за моего русского шлака.

Please help me.

You can establish the parameters of you custom installation with nLite (xp) or vLite (vista). With vLite, you can even do an unattended install... and it is doctor R3ap3R, not Riper

I excuse you for your Russian slang, lol

Since you claim to not know english:

Вы можете установить параметры Вас таможенная установка с nLite (xp) или vLite (перспектива). С vLite, Вы можете даже сделать оставленный без присмотра установить ..., и это - доктор Р3ап3р, не Более зрелый.... & Я извиняю Вас для вашего российского сленга, lol



R3ap3R is offline  
post #16 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 07:44 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
R3ap3R's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,831
Rep: 307 (Unique: 206)
Quote:
Originally Posted by Dominazn View Post
And if you were me, and you only had one choice. Would u use Vista or XP?

Vista



R3ap3R is offline  
post #17 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 07:45 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
R3ap3R's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,831
Rep: 307 (Unique: 206)
Quote:
Originally Posted by Criswell View Post
I need some help with the GTL Reference voltage, PLL Voltage, and FSB Termination voltage on my motherboard.. What settings will help me get the highest stable overclock Mr. Support Desk?

If you're just gunna google the answer then let me know where I can find the original information.

Thread here: https://www.overclock.net/intel-mothe...ml#post3520572

Always someone who can't follow direction; this is the windows forum



R3ap3R is offline  
post #18 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 07:48 PM
New to Overclock.net
 
linskingdom's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In Office
Posts: 14,249
Rep: 3468 (Unique: 1499)
That sounds doctor R3ap3R. Great thread.
linskingdom is offline  
post #19 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 07:48 PM
Retired Staff
 
t4ct1c47's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Staffordshire, UK
Posts: 9,606
Rep: 519 (Unique: 323)
Quote:
Originally Posted by R3ap3R View Post
Always someone who can't follow direction; this is the windows forum
Just a suggestion, but you may want to edit your opening post to stress that you are willing to help with Windows related issues only. This should stop people from requesting assistance on issues you cannot help with.


t4ct1c47 is offline  
post #20 of 27 (permalink) Old 03-08-2008, 08:02 PM
New to Overclock.net
 
TheNix's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Small Island
Posts: 946
Rep: 110 (Unique: 91)
Hm i'll give it a shot why not, so here goes:

Im using Vista x64, and the folder views i set arent saved, during the same session even folders like My computer wont keep it and change multiple times.

Is there a way to increase the size of the folder cache in case that would help?

Thanks
TheNix is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off