::black screen after windows boot up screen::THANKS IN ADVANCE. - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

::black screen after windows boot up screen::THANKS IN ADVANCE.

 
Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 02:28 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
dadon4sho's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 30
Rep: 0
Bare with me pls try to help me out,
i recently reformatted my ssd where i had windows installed. Before doing this i backed up some of my files: i took the ssd out unplugged it and plugged it in a different computer to format it. once that was done i plugged it back in my machine put the windows disc in and installed windows every thing went smooth.

Until the computer started booting up, after the “starting windows" screen, the screen went black nothing else But all black instead of going to the login screen or right to the desktop.

any idea what thins might be?

THANK YOU VERY MUCH!!!!

dadon4sho is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 03:02 PM
New to Overclock.net
 
Drogue's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 714
Rep: 22 (Unique: 20)
What version of Windows?

A man's character is his fate... --HeraclitusClick (Click to show)Warning: Spoiler! (Click to show)
Quote:
Originally Posted by MR KROGOTH go_quote.gif
Tried that and jizz, both dry waaay to fast.
Quote:
Originally Posted by reflex99 go_quote.gif
Note to self: never buy GPU's or anything with thermal paste off Krogoth
Drogue is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 03:07 PM
 
Join Date: Jul 2007
Location: Portland, Oregon
Posts: 1,838
Sig rig?

If so maybe try just one card. Get into windows and set up drivers and then set up xfire

Are you still in xfire?
Dual or single monitor set up?


Bodycount is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 03:08 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Fran
Posts: 3,364
Rep: 173 (Unique: 152)
I've had this problem before and I fixed it with increasing core voltage on the CPU but there's nothing related to the CPU in this case.
So, not sure why, could be a driver issue.

Quote:
Originally Posted by hzac go_quote.gif
Dont even know why i bother reading these threads anymore. its just blah blah zomg bf3 this, screw mw3 copy paste LOLOL COD4. Its hilariously ironic in the way you guys are just spweing out the same old garbage sentences over and over again.
kora04 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 03:33 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
dadon4sho's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 30
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by Drogue View Post
What version of Windows?
Windows 7 pro
Quote:
Originally Posted by Bodycount View Post
Sig rig?

If so maybe try just one card. Get into windows and set up drivers and then set up xfire

Are you still in xfire?
Dual or single monitor set up?
yes.

im soory but i dont know what you mean.. i can NOT accses windows at all.
also whats xfire.

dual.

thanks!!!

dadon4sho is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 10-03-2010, 09:29 PM
New to Overclock.net
 
S_V(TM)'s Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 227
Rep: 10 (Unique: 9)
can u reach windows in safemode atleast. If it is so then try "last know good configuration settings" from F8 while system startup... Still not working.

Then uninstall drivers install them again.
S_V(TM) is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off