Intel TAT - Page 3 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Intel TAT

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 41 (permalink) Old 09-10-2007, 06:26 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kentucky
Posts: 17,956
Rep: 960 (Unique: 705)
i get the same error with my ip35-e any know where to get a new copy or a hacked copy that supports more stuff.


Bal3Wolf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 41 (permalink) Old 09-12-2007, 11:25 AM
 
 
gonX's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Odense, Denmark
Posts: 29,522
Rep: 1157 (Unique: 647)
Quote:
Originally Posted by The_Rocker View Post
Does this work with quads because i get that clock enumeration error
That's a chipset issue

What does OCN offer as a site?
What are infractions and warnings?
How to make quality posts
#well
(19 items)
CPU
Intel Core i7 4770k
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD4H
GPU
Sapphire RX 580
RAM
2x G.Skill F3-2400C10-8GTX
Hard Drive
Samsung 840 EVO
Optical Drive
Generic DVD±RW Burner
Power Supply
Corsair TX850
Cooling
Noctua NH-D14
Case
Fractal Design Core 2500
Operating System
Arch Linux
Monitor
Dell U2711
Monitor
Samsung SyncMaster 2233
Monitor
LG W2453TQ
Keyboard
Ducky DK9008G2, Cherry MX Blue, Overclock.net Edition
Mouse
Logitech G303
Mouse
Xtrfy GP3 HeatoN
Audio
Beyerdynamic DT-770 80 Ohm
Audio
AntLion ModMic v3
Audio
M-Audio Fast Track USB
▲ hide details ▲


gonX is offline  
post #23 of 41 (permalink) Old 09-13-2007, 04:01 AM
New to Overclock.net
 
zorexx's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Rep: 0
i'm also getting the same error on my abit ip35-e T_T

anyone noes how to solve this?
zorexx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 41 (permalink) Old 09-14-2007, 07:00 PM
 
Join Date: Aug 2007
Location: Where don't I live?
Posts: 427
Won't work on Vista x64..
Gensou is offline  
post #25 of 41 (permalink) Old 09-24-2007, 12:45 PM
New to Overclock.net
 
JeremyFr's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Tacoma WA
Posts: 1,990
Rep: 196 (Unique: 158)
Well it worked here on my rig, Asus MB with VIA Chipset, E4400, Vista Basic, though it is showing temps nearly 20 degrees higher than what Speedfan is reporting, so which should I believe?

(2) Canon 40d (1 Gripped) (2)Tamron A09 28-75mm f2.8 (2)Canon 50mm 1.8 (1) Canon 430EX II (1) Yongnuo RF-602 Flash Triggers (1) Canon SX-130 P&S

JeremyFr is offline  
post #26 of 41 (permalink) Old 09-26-2007, 09:53 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2007
Location: Liverpool, UK
Posts: 2,242
Rep: 46 (Unique: 44)
What program should you use for x64 Vista then?

DH Biking - Because Golf and Football on require on ball.
Kornowski is offline  
post #27 of 41 (permalink) Old 10-09-2007, 03:04 PM
New to Overclock.net
 
Gauvenator's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: USA
Posts: 2,262
Rep: 126 (Unique: 87)
Does this program load more than 2 instances of Prime95?
Gauvenator is offline  
post #28 of 41 (permalink) Old 10-09-2007, 03:07 PM
Retired Staff
 
TaiDinh's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philadelphia, PA
Posts: 10,440
Rep: 842 (Unique: 507)
Quote:
Originally Posted by Gauvenator View Post
Does this program load more than 2 instances of Prime95?
TAT should not be used as a stresser. Use Orthos or the latest Prime95, which can support up to more than 4 cores.

The thing about TAT is that, it gives you inaccurately high load temps that you CANNOT reach with daily normal 100% usage.

Quote:
Originally Posted by stanrc go_quote.gif
Portal will last 6-10 on the first play through. I don't know about the others. Your machine can handle it fine, I've played them all on a 2600 and they still look great.
Fold for Overclock.net!How to: Remove Crysis intro screensOverclock.net @ Last.FM threadMy summer air cooling


TaiDinh is offline  
post #29 of 41 (permalink) Old 10-09-2007, 04:38 PM
New to Overclock.net
 
Gauvenator's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: USA
Posts: 2,262
Rep: 126 (Unique: 87)
It's just as well.....it makes an error when I try to start it. Thanks for the info tho! rep+
Gauvenator is offline  
post #30 of 41 (permalink) Old 11-03-2007, 12:25 PM
New to Overclock.net
 
lightsource's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: California
Posts: 4,974
Rep: 438 (Unique: 267)
Thanks dawg.


lightsource is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off