Memtest86+ - Page 10 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Memtest86+

Reply
 
Thread Tools
post #91 of 98 (permalink) Old 09-29-2013, 10:02 PM
New to Overclock.net
 
stasio's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,715
Rep: 212 (Unique: 110)
Memtest86+ v5.01

http://www.memtest.org/download/5.01/

-Added support for up to 2 TB of RAM on X64 CPUs
- Added experimental SMT support up to 32 cores
- Added complete detection for memory controllers.
- Added Motherboard Manufacturer & Model reporting
- Added CPU temperature reporting
- Added enhanced Fail Safe Mode (Press F1 at startup)
- Added support for Intel "Sandy Bridge-E" CPUs
- Added support for Intel "Ivy Bridge" CPUs
- Added preliminary support for Intel "Haswell" CPUs
- Added preliminary support for Intel "Haswell-ULT" CPUs
- Added support for AMD "Kabini" (K16) CPUs
- Added support for AMD "Bulldozer" CPUs
- Added support for AMD "Trinity" CPUs
- Added support for AMD E-/C-/G-/Z- "Bobcat" CPUs
- Added support for Intel Atom "Pineview" CPUs
- Added support for Intel Atom "Cedar Trail" CPUs
- Added SPD detection on most AMD Chipsets
- Enforced Coreboot support
- Optimized run time for faster memory error detection
- Rewriten lots of memory timings detection code
- Corrected bugs, bugs and more bugs
stasio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 98 (permalink) Old 12-24-2013, 02:26 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 34
Rep: 0
Good day to you

Thank you for the Links I am a New member here and just now getting started i was referred here buy another member , been doing some reading here and there on the forum i just downloaded the exe.zip

if there is any advice you would Like to share with me before i use this software or recommendation ( because i am newbie ) I would be pleased and thankful


I say many thanks
kronberg is offline  
post #93 of 98 (permalink) Old 12-25-2013, 01:52 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 34
Rep: 0
Ok guys first teast is my Memteat86

Please tell me how this Looks good bad / \ Please forgive me the Pictures are a little stupid did not relies i was not clear for the top But if you look closely to the top of the PIC you will see passes 22 biggrin.gif

I am not sure But i was on youtube and this guy said if you pass 20 you are ok with this 24/7 TRUE or NOT i dont know but i mad it to 22 it was still working i just stopped it smile.gif






Many thanks
kronberg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #94 of 98 (permalink) Old 01-01-2014, 09:41 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 10,350
Rep: 845 (Unique: 497)
If there's anything bad, it will show up in red.

"I just talk the way I see things... If that's offensive to you... I'm sorry; you're a loser." - Michael Savage

"But you would be amazed by how many people think that the only reason to have a computer is to play games, and that playing games is all that anyone with a computer does." - dangerousHobo
The Hundred Gunner is offline  
post #95 of 98 (permalink) Old 01-01-2014, 10:43 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 34
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by The Hundred Gunner View Post

If there's anything bad, it will show up in red.

Ok good to know thank you for the info
kronberg is offline  
post #96 of 98 (permalink) Old 01-28-2014, 07:54 AM
New to Overclock.net
 
Jaip's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Antwerp, Belgium
Posts: 15
Rep: 1 (Unique: 1)
Quote:
Originally Posted by kronberg View Post

Ok guys first teast is my Memteat86

Please tell me how this Looks good bad / \ Please forgive me the Pictures are a little stupid did not relies i was not clear for the top But if you look closely to the top of the PIC you will see passes 22 biggrin.gif

I am not sure But i was on youtube and this guy said if you pass 20 you are ok with this 24/7 TRUE or NOT i dont know but i mad it to 22 it was still working i just stopped it smile.gif



Many thanks
do you need to put your memory on X.M.P. to test? or?

Jaip is offline  
post #97 of 98 (permalink) Old 01-28-2014, 03:06 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 34
Rep: 0
Sorry for the delay My friend

On My Old PC i did not have XMP on my new one that i just got i do have XMP

but on both tests NO i did not use XMP hop this helps smile.gif
kronberg is offline  
post #98 of 98 (permalink) Old 01-28-2014, 03:45 PM
New to Overclock.net
 
Jaip's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Antwerp, Belgium
Posts: 15
Rep: 1 (Unique: 1)
No worries, there is still a life besides a forum he ;-).

I asked because it was in your pictures.
And yes it helped! Thx!

Jaip is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off