SetFSB 2.0 - Page 3 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

SetFSB 2.0

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 182 (permalink) Old 09-03-2008, 05:11 AM
New to Overclock.net
 
Fishn3's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Pretoria
Posts: 41
Rep: 1 (Unique: 1)
i have an intel dp965lt that is bios locked(no fsb/volt) will setfsb work?
other oc programs?

Fishn3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 182 (permalink) Old 09-03-2008, 06:54 AM
Senior Moderators
 
mega_option101's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Warsaw, Poland
Posts: 23,461
Quote:
Originally Posted by Fishn3 View Post
i have an intel dp965lt that is bios locked(no fsb/volt) will setfsb work?
other oc programs?
Yes it will work but it's not permanent. What I mean by this is that once you shut off your computer you will lose your OC.


Quote:
The man never feels the want of what it never occurs to him to ask for. - Arthur Schopenhauer


mega_option101 is offline  
post #23 of 182 (permalink) Old 09-03-2008, 01:54 PM
New to Overclock.net
 
razr7's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,518
Rep: 51 (Unique: 50)
ocing in the oc is a no no

band.gif
razr7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 182 (permalink) Old 09-03-2008, 01:56 PM
New to Overclock.net
 
coltsrock's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Neeeeebraska
Posts: 4,437
Rep: 138 (Unique: 120)
Quote:
Originally Posted by razr7 View Post
ocing in the os is a no no
fixed
coltsrock is offline  
post #25 of 182 (permalink) Old 09-03-2008, 03:03 PM - Thread Starter
Retired Staff
 
wierdo124's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Minneapolis, Minnesota
Posts: 11,328
Rep: 442 (Unique: 323)
Whoa, won't try that again. Epic nine blue screens before it crashed. And it is stable at the speed too :S

Note to all, program is phail on DS3L.

Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty.

Quote:Originally Posted by BFRD in suggestions forum 
*poof*
Bravo One
(15 items)
CPU
Intel Core i7 6700k
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD3
GPU
EVGA GTX1070 SC ACX3.0
RAM
16GB EVGA DDR4-2400mhz (2x8GB)
Hard Drive
Samsung 840 Evo 120GB
Hard Drive
WD 1TB
Hard Drive
WD 500GB
Hard Drive
WD 250GB
Power Supply
Corsair HX520
Cooling
Cooler Master Hyper TX3
Case
Fractal Design Define R5
Operating System
Windows 10 x64
Monitor
24" Asus
Monitor
24" Samsung
Keyboard
OCN/Ducky Mechanical
▲ hide details ▲


wierdo124 is offline  
post #26 of 182 (permalink) Old 09-10-2008, 05:46 AM
New to Overclock.net
 
Fishn3's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Pretoria
Posts: 41
Rep: 1 (Unique: 1)
well mine worked.....
oc'd to 2.68ghz (stable)
ran orthos for 2 hours
well atleast i can save a little bit for a decent mobo now....
just wish there was a way to unlock mine........
thanks!!!!!

Fishn3 is offline  
post #27 of 182 (permalink) Old 09-11-2008, 06:22 AM
Senior Moderators
 
mega_option101's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Warsaw, Poland
Posts: 23,461
Quote:
Originally Posted by Fishn3 View Post
well mine worked.....
oc'd to 2.68ghz (stable)
ran orthos for 2 hours
well atleast i can save a little bit for a decent mobo now....
just wish there was a way to unlock mine........
thanks!!!!!
Glad to hear that

Quote:
The man never feels the want of what it never occurs to him to ask for. - Arthur Schopenhauer


mega_option101 is offline  
post #28 of 182 (permalink) Old 11-17-2008, 10:23 PM
New to Overclock.net
 
aeharding's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by mega_option101 View Post
Glad to hear that
Can we use this to underclock? Also, would it work after a restart (not a shut-down)?


I need some way to change speed of computer and see results booting up OS...
aeharding is offline  
post #29 of 182 (permalink) Old 11-18-2008, 08:14 AM
New to Overclock.net
 
kleptodathief's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 287
Rep: 6 (Unique: 6)
anyone get this working on the asus p5q pro mobo???
kleptodathief is offline  
post #30 of 182 (permalink) Old 11-19-2008, 06:48 PM
New to Overclock.net
 
stasio's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,716
Rep: 212 (Unique: 110)
SetFSB 2.1.83.0

11/14/2008 - Updated SetFSB : Version 2.1.83.0 - Added ICS951412AG.
Supported Acer AM5630(ICS9LPR419DFLF).
Intel
440BX
8xx
9xx
G33/ P35/X38/X58
5000X/5400X
HERE
stasio is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off