Game Booster - Page 4 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Game Booster

Reply
 
Thread Tools
post #31 of 58 (permalink) Old 11-26-2009, 01:45 PM
New to Overclock.net
 
Flipmc's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 60
Rep: 1 (Unique: 1)
Awesome, I used this before..
I just remembered it again -- thanks to this post.

Flipmc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 01:50 PM
 
Join Date: Jan 2010
Location: under the seaaaaaaa
Posts: 1,752
lol when 1.2gb of 2gb is cached, then youll understand what difference during gamin this make, its hella good.
GlockZoR IV is offline  
post #33 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 02:46 PM
AMD OC'ing Enthusiast
 
mattliston's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wisconsin, USA
Posts: 2,524
Rep: 104 (Unique: 82)
Quote:
Originally Posted by GlockZoR IV View Post
lol when 1.2gb of 2gb is cached, then youll understand what difference during gamin this make, its hella good.
what game are you playing that needs more then 800 megs of ram?
mattliston is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 02:48 PM
FOCAL ARIA FTW
 
Wishmaker's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Luxembourg Ville
Posts: 9,204
Rep: 357 (Unique: 277)
Most of us having more than ample gaming power. This is beyond pointless for some

AUDIO: DENON D-2000 -MARK LAWTON & FOCAL ARIA 948 WITH NAD C388 & NAD C568& REGA PLANAR 3 / FOCAL UTOPIA HEADPHONES NEXT / HOME CINEMA : YAMAHA AVENTAGE RX-A860
CARS : BMW M3 CSL E46 / AUDI A4 2018 3.0 TDI MTM tuned (340 HP) / Focus RS MK3 2017 NB - full option (400 HP) / Ford Fiesta Cherry Red - 1.0 Ecoboost @145 HP / Audi Q3 2018 - 1.4 TFSI @ 150 HP


Wishmaker is offline  
post #35 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 02:50 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bogota,Colombia
Posts: 3,632
Rep: 87 (Unique: 82)
yes,iv'e used it,however it messes up the aero theme in windows 7 :S ,not that i need it,im just curious

Eduardv is offline  
post #36 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 02:51 PM
AMD OC'ing Enthusiast
 
mattliston's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wisconsin, USA
Posts: 2,524
Rep: 104 (Unique: 82)
Quote:
Originally Posted by Wishmaker View Post
Most of us having more than ample gaming power. This is beyond pointless for some
have you tried this? then hush.

this has an effect no matter what

the thing is, the lower performing your computer, the more noticable.

a 1200TQ diesel motor wont notice another 100TQ

a 200TQ diesel WILL notice another 20TQ

seewhatIdidthere?
mattliston is offline  
post #37 of 58 (permalink) Old 03-09-2010, 02:53 PM
AMD OC'ing Enthusiast
 
mattliston's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wisconsin, USA
Posts: 2,524
Rep: 104 (Unique: 82)
Quote:
Originally Posted by Eduardv View Post
yes,iv'e used it,however it messes up the aero theme in windows 7 :S ,not that i need it,im just curious
you can adjsut what it shuts off.

I believe it turns off the theme service, and on win7 that theme/aero is multiple services.



this works awesome on my single core, so im supporting it 100%


let those guys say its not worthwhile!!!!!!!
mattliston is offline  
post #38 of 58 (permalink) Old 03-13-2010, 11:40 PM
 
Join Date: Dec 2009
Location: Connecticut
Posts: 5,027
actually, the AMD fusion for gaming utility worked better for me than this one.


Enfluenza is offline  
post #39 of 58 (permalink) Old 03-13-2010, 11:41 PM
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,365
Quote:
Originally Posted by mattliston View Post
a 1200TQ diesel motor wont notice another 100TQ

a 200TQ diesel WILL notice another 20TQ
Perfect analogy. This is why I recommend stuff like Extenze to other people, but I don't see the point in using it myself.
Tainok is offline  
post #40 of 58 (permalink) Old 03-14-2010, 03:38 AM
AMD OC'ing Enthusiast
 
mattliston's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wisconsin, USA
Posts: 2,524
Rep: 104 (Unique: 82)
Quote:
Originally Posted by Enfluenza View Post
actually, the AMD fusion for gaming utility worked better for me than this one.
I forget if this is true, but doesnt this support only AM2 and above amd tech? I believe I tried this once before and it didnt run????



maybe Ill try again....
mattliston is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off