Overclock.net - An Overclocking Community - View Single Post - [Official] ASUS SABERTOOTH Z77 Owners Thread/Club
View Single Post
post #9 of (permalink) Old 04-22-2012, 11:03 AM - Thread Starter
garikfox
New to Overclock.net
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Queen Creek, AZ
Posts: 2,586
Rep: 270 (Unique: 198)
Quote:
Originally Posted by Starlo77 View Post

Hi, this is my first post, but I had the same issue after upgrading from a P67A GIGABYTE board. Ended up installing a fresh windows7 system on a new drive and all was ok. Pretty sure it would have been a driver issue with the new USB 3.0, but all is good now.
On a side note, I've got a 2600k installed currently on my z77 sabertooth, does anyone know what type of ivy bridge CPU would be a better


So you too got a "Disk" error in event viewer after installing the Intel USB 3.0 driver ?


P.S: I just ran ATTO three times on the external USB 3.0 data drive hooked up to the Intel USB 3.0 port and got no "Disk" errors in event viewer so Im good, It's what I thought it was a first time driver initialization error. smile.gif

Dreamland
(11 items)
CPU
Ryzen 9 3900X
Motherboard
GIGABYTE X570 Aorus Master
GPU
NVIDIA RTX 2070 Super
RAM
G.SKILL F4-3200C14D-32GTZR
Hard Drive
Seagate Firecuda 520 500GB
Power Supply
Seasonic PRIME Ultra Titanium 650W
Case
Lian Li PC-011 WX
Operating System
Windows 10 Pro for Workstations
Monitor
Acer EB321HQU
Keyboard
Logitech K740
Mouse
Mad Catz R.A.T. 4+
▲ hide details ▲
garikfox is offline