Clicking Link on News Thread sometimes takes you to another page than the first??? - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Clicking Link on News Thread sometimes takes you to another page than the first???

 
Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 02-17-2012, 01:34 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kansas City (KC)
Posts: 4,836
Rep: 224 (Unique: 189)
I sometimes click on a New's Thread's Title to go the actual thread, but sometimes it will put on me on a random page in that thread for absolutely no reason... (truth)

_GTech is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 02-17-2012, 01:36 PM
New to Overclock.net
 
StormX2's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Jerzey
Posts: 10,625
Rep: 260 (Unique: 209)
every time someone links me to newegg the imbedded link is different than the actual link =/

But other people dont seem to have this issue so ive been confused.

*R.I.P Syrillian, May your Words and Actions Live forever!*
†he cu|†
(13 items)
CPU
Opty 165 CCBBE @ 300fsb
Motherboard
DFI LanP UT SLI-DR
GPU
eVGA 8800gts 640mb
RAM
2x1gb Corsair XMS TwinX P
Hard Drive
250 g sataII Max†or
Optical Drive
NEC DVD+/-DL
Power Supply
OCZ GameXstream 600w
Case
Spire Baby!
Operating System
XP pro
Monitor
20.1 inch wide 5ms
Keyboard
Some old Thing
Mouse
Logitech G5
Mouse
What?
▲ hide details ▲


StormX2 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 02-18-2012, 03:55 AM
Retired Staff
 
zodac's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 46,108
Rep: 509 (Unique: 309)
Quote:
Originally Posted by _GTech View Post

I sometimes click on a New's Thread's Title to go the actual thread, but sometimes it will put on me on a random page in that thread for absolutely no reason... (truth)

Would you please format your post as instructed in the 'sticky' area of the forum? I know it seems likd a lot of bother, but it really does help to have things structured.

And while I'm here, I'll expand on the issue too., as I've experienced it. Clicking on the link on the homepage takes you to the first unread post, not the first post. So on a 5 page news thread, if you open the thread, it marks that page - not the whole thread - as 'read'. If you open it again, the first unread is now post 1 on page 2.

Also, old posts are marked read after a while automatically. It was 1 week IIRC on vB, but we have no read/unread icon on Huddler, I don't know if it's still that long. But it might explain why you are sent mid-thread the first time you click the link; the first post is oldeq than that timeframe.

What should happen is that the link takes you to the thread itself, not any specific post.

In addition, I'd like to see a button - perhaps in the form of the small flames we had on old OCN - which gives the option to go the fist unread post, which would be used to catch up on a news thread you were previously following. But suggestions are for a later date. tongue.gif

PS, I was on the phone for that, so excuse the typos...
Quote:
Originally Posted by StormX2 View Post

every time someone links me to newegg the imbedded link is different than the actual link =/

But other people dont seem to have this issue so ive been confused.

It might be an uncommon issue, but you're probably not the only person experienaing it. The best course of ation is to create a new report thread and let other users chime in too. And don't forget to follow the report format. wink.gif

I was not fired. sozo.gif



zodac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 02-18-2012, 07:16 AM
In VB's Basement
 
ENTERPRISE's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 63,965
I have had this issue also smile.gif


Need help with your account or something forum related ? Please use our Contact Us form



ENTERPRISE is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 02-18-2012, 07:28 AM
Retired Staff
 
zodac's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 46,108
Rep: 509 (Unique: 309)
Quote:
Originally Posted by ENTERPRISE View Post

I have had this issue also smile.gif

Like I said, I think it's less of an issue/bug, and more just the way it's set up by Huddler. As such, it would be the same for all users. smile.gif

I was not fired. sozo.gif



zodac is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 02-18-2012, 02:55 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kansas City (KC)
Posts: 4,836
Rep: 224 (Unique: 189)
Well I'm telling you it's RANDOM, truly...

Never posted in here, sorry about the instructions oversight...

_GTech is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off