Embedded videos not working? - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Embedded videos not working?

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 22 (permalink) Old 10-22-2018, 11:52 AM - Thread Starter
9 Cans of Ravioli
 
The Pook's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 16,969
Rep: 1122 (Unique: 647)
Embedded videos not working?

At least the entire last page (all I checked honestly) of "the currently listening to" thread isn't working ... embedded videos end up saying the video doesn't exist. Seems to work fine in some places and not work in others.

Am I dumb or is something broken?

Intel i9 9900K Coffee Lake @ X8 5309mhz (+47.5%)
AMD FX-8320 Vishera @ X4 5022mhz (+43.5%)
Intel i5 4690K Haswell @ X4 5013mhz (+43.2%)
AMD X4 960T Zosma @ X6 4870mhz (+62.3%)
Intel i7 6700 Skylake @ X4 4709mhz (+38.5%)
Intel i5 6400 Skylake @ X4 4588mhz (+69.9%)
2 OP pls nerf
(24 items)
NUC U
(10 items)
CPU
i9 9900K
Motherboard
AsRock Z390 Taichi
GPU
MSI GTX 1080 Ti
RAM
G.Skill DDR4 4133 32GB
Hard Drive
Mushkin Pilot NVMe 1TB
Hard Drive
HP EX950 NVMe 2TB
Hard Drive
Samsung 860 Evo 1TB
Hard Drive
Sandisk Ultra II 480GB SSD
Hard Drive
Toshiba X300 5TB
Hard Drive
Western Digital EZRZ 3TB
Power Supply
Seasonic Focus Plus Gold 750w
Cooling
Corsair H115i Pro
Case
Fractal Design Meshify S2
Operating System
Windows 10 Education x64
Monitor
Acer XF270HU
Monitor
Dell E2311H
Keyboard
CoolerMaster MasterKeys Pro S
Mouse
Logitech G502
Audio
SMSL SA50 + FiiO E10K
Audio
Micca RB42
Audio
Polk Audio PSW111
Audio
Philips Fidelio X2
Audio
Philips SHP9500S
Audio
Audio Technica ATH-M50X
CPU
i3 8109U
Motherboard
Intel NUC8i3BEH
GPU
Iris Plus 655
RAM
Kingston 8GB DDR4 2400
Hard Drive
Dierka K1 120GB
Hard Drive
ADATA SU800 128GB M.2
Operating System
Windows 10 Professional
Operating System
MX Linux
Keyboard
Dierya DK63-BT 60% (Outemu Blue)
Mouse
Logitech M510
CPU
i7 860
Motherboard
Advantech AIMB 280 ITX
GPU
EVGA GTX 950 2GB
RAM
Kingston 2GB DDR3 1333
Hard Drive
Seagate Momentus 2.5" 500GB
Hard Drive
Western Digital Blue 2.5" 320GB
Power Supply
Silverstone SFX-L Gold 500w
Cooling
Arctic Alpine 11 GT 2
Case
Silverstone Milo Z ML07B
Operating System
Windows XP x86 SP3
Keyboard
Velocifire TKL01 Outemu Browns
Mouse
Logitech M512
▲ hide details ▲


The Pook is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 04:40 AM
News Fiend
 
ryan92084's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: 'merica
Posts: 2,094
Firefox with no blockers enabled gets the same.

Meh '12
(13 items)
CPU
Ryzen 2600x
Motherboard
ASUS Crosshair VII Hero
GPU
XFX Fury X
RAM
G.SKILL TridentZ Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 F4-3200C14D-16GTZSW
Hard Drive
SAMSUNG 970 PRO M.2 2280 512GB PCIe Gen3. X4, NVMe
Hard Drive
Samsung 850 Pro-Series
Hard Drive
Seagate 4TB Enterprise NAS SATA (ST4000VN0001)
Hard Drive
WD Black 1TB Performance Desktop Hard Drive WD1003FZEX
Power Supply
SEASONIC PLATINUM-860 860W RT
Cooling
Black Ice Nemesis 360GTS Radiator x2
Cooling
Monsoon MMRS Reservoir + D5 pump + mountings
Cooling
XSPC Raystorm Neo Metal
Cooling
EKWB Fury X
Cooling
Monsoon Free Center 1/2ID 3/4OD fittings + Rotaries + plug + Temp probe
Cooling
BeQuiet SilentWings 3 High Speed PWM x 9
Case
Lian Li PC-O11 Dynamic
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
LG 27" IPS 27UK650
Keyboard
Massdrop CTRL
Mouse
Logitech g403
Mousepad
HAYATE KOU FX SOFT NINJA Black L
Audio
Blue Yeti Black
Audio
Massdrop x AKG K7XX
Other
LIAN LI O11D-1X ,Riser Cable and cover bracket for PC-O11D
CPU
i5 3570k
Motherboard
Z77x-UD5H
GPU
Zotac 670 GTX AMP!
RAM
G.Skill f3-2400c10D-16gtx
Hard Drive
Samsung 850 Pro 128GB
Optical Drive
Some old thing
Power Supply
Seasonic platinum 860w
Cooling
Custom water
Case
Customized Thermaltake Armor
Operating System
Win 10 pro
Monitor
Dell U2413
Keyboard
Ducky Shine
Mouse
Logi G502
▲ hide details ▲


ryan92084 is offline  
post #3 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 05:13 AM
Observer
 
iamjanco's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2,051
Rep: 96 (Unique: 57)
From the dev console: Mixed Content: The page at 'https://www.overclock.net/forum/241-music/58199-currently-listening-thread-525.html' was loaded over HTTPS, but requested an insecure plugin resource 'http://www.youtube.com/embed/k4sYn7VxR8g?ap=%2526fmt%3D18&fs=1'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

That's likely why the videos aren't showing up.

Looks like the "https" issue has been partially addressed:

Click image for larger version

Name:	2018-10-23_7-20-36.jpg
Views:	19
Size:	60.5 KB
ID:	226328

Have the devs focus on what I'm assumming is the api in use on OCN that's supposed to be displaying the video as an embedded element in an iframe.



Last edited by iamjanco; 10-23-2018 at 05:28 AM.
iamjanco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 05:20 AM
Overclocker in training
 
ThrashZone's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 7,788
Rep: 78 (Unique: 59)
Hi,
I just dropped this one and it works
https://www.overclock.net/forum/355-...l#post27681040


CPU
i9-9940x With Heatkiller IV Pro and VRM Plexi-Copper water block
Motherboard
ASUS x299 Rampage VI Apex
GPU
Titan Xp with copper Water Block
RAM
Trident Z 3600C16 4x8gb's b-die default timings 16-16-16-36
Hard Drive
Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2/ Samsung 850 Pro 256gb for os and 500gb evo for favorite games plus other wd hdd's for data and backup's
Optical Drive
LG Blu-Ray WH16NS40
Power Supply
evga 1200-P2
Cooling
2-280GTX Black Ice Nemesis rads with D5 pump-res combo and D5 top before and after rads.
Case
corsair 450D with added 2nd floor to house radiator on top
Operating System
Win-7 pro & 10 pro Win-7 Primary os.
Monitor
ASUS VG248QE 24" 144Hz
Keyboard
Logitech G910 Orion spectrum
Mouse
Redragon Perdition
Audio
Built in realtek and Insignia 2.0 soundbar HSB318
CPU
i7-5930k with Heatkiller IV Pro Plexi-Copper and koolance vrm water blocks
Motherboard
X99 Sabertooth
GPU
EVGA 1080ti FTW3 with Water block
RAM
Trident-Z 3200C14 4x8gb's b-die default timings 14-14-14-34
Hard Drive
Samsung 970 Evo 500gb M.2/ Samsung 850 Pro 256gb for os and 500gb evo for favorite games plus other wd hdd's for data and backup's
Power Supply
EVGA 1000-P2
Cooling
2-240 GTX Black Ice Nemesis rads/ D5 pump-res combo and D5 top before and after rads.
Case
Corsair 450D with added 2nd floor to house radiator on top
Operating System
Win-7 and 10 pro Win-7 Primary os.
Monitor
AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz
Mouse
Red Dragon Perdition
Audio
Built in realtek and Insignia 2.0 soundbar HSB318
Hard Drive
eLeaf MELO-3 4ml
Power Supply
SE US18650VTC6 3120mAh 30A 3.6V 18650 Li-ion Battery - GREENx4
Case
ANGIS Legion MOD 200w Geek Vape
Operating System
VapeWild RazzleBerry 50-50-0mg nic
▲ hide details ▲
ThrashZone is offline  
post #5 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 05:31 AM
Observer
 
iamjanco's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2,051
Rep: 96 (Unique: 57)
Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Yeah, the freshly added one works fine. Could be they made changes that borked the code for the older videos (see the screen cap in my previous post for an example of that; why that link is now a redirect is also a good question).

Edited (running my own test):


This is how the code should look:

Click image for larger version

Name:	2018-10-23_7-37-29.jpg
Views:	12
Size:	59.2 KB
ID:	226332

Anyway, what's strange regarding the broken videos in the other thread is that some of them are properly coded on the last page, and some are not (see the last page of that thread). If it were me, the first thing I'd do is have a look at the code in the MySQL table for a few of the questionable posts (e.g., look for those redirects instead of embed codes), and if I found they were written the way I illustrated in my first post above, I'd then try to figure out why (e.g., were global changes attempted somehow, either using some sort of tool or by way of direct modifications to the dbase; are there one or more SELECT or other statements in the scripts causing the issue, etc.).



Last edited by iamjanco; 10-23-2018 at 06:07 AM.
iamjanco is offline  
post #6 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 11:16 AM
In VB's Basement
 
ENTERPRISE's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 64,035
Just looked into this and all the video's seem to be working. Even the ones from the first page (2017)



https://www.overclock.net/forum/241-...hread-418.html


ENTERPRISE is offline  
post #7 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 11:45 AM
Observer
 
iamjanco's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2,051
Rep: 96 (Unique: 57)
Quote: Originally Posted by ENTERPRISE View Post
Just looked into this and all the video's seem to be working. Even the ones from the first page (2017)

https://www.overclock.net/forum/241-...hread-418.html
It may now be a wip (work by the devs in progress ), as it's still happening in Chrome and Firefox at the moment for me:

Click image for larger version

Name:	2018-10-23_13-40-30.jpg
Views:	10
Size:	282.2 KB
ID:	226436

Could be related to the missing Avatar issue you commented on earlier today.

Note: caches are fully flushed, and disabling ad, coin, and malware blockers doesn't make a difference.

Edited: added messages from Firefox's dev console:

Code:
Rewriting old-style YouTube Flash embed (http://www.youtube.com/v/HyACsgDB-xw&ap=%2526fmt%3D18&fs=1) to iframe embed (http://www.youtube.com/embed/HyACsgDB-xw?ap=%2526fmt%3D18&fs=1). Params were unsupported by iframe embeds and converted. Please update page to use iframe 
instead of embed/object, if possible. 58199-currently-listening-thread-418.html

Content Security Policy: Upgrading insecure request ‘http://www.youtube.com/embed/HyACsgDB-xw?ap=%2526fmt%3D18&fs=1’ to use ‘https’
Btw, VS may want to hussle on this one if they don't want to experience another data breach. There's a reason the move to iframes was made (flash is full of security holes).



Last edited by iamjanco; 10-23-2018 at 11:59 AM.
iamjanco is offline  
post #8 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 11:50 AM - Thread Starter
9 Cans of Ravioli
 
The Pook's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 16,969
Rep: 1122 (Unique: 647)
Same here with Opera. Disabled all my extensions and still an issue. Even using UA Spoofer to switch between Opera/Chrome/Firefox doesn't change anything (not that it should ... it just changes the UA).

The two posted in this thread do work so that's kinda neat

Intel i9 9900K Coffee Lake @ X8 5309mhz (+47.5%)
AMD FX-8320 Vishera @ X4 5022mhz (+43.5%)
Intel i5 4690K Haswell @ X4 5013mhz (+43.2%)
AMD X4 960T Zosma @ X6 4870mhz (+62.3%)
Intel i7 6700 Skylake @ X4 4709mhz (+38.5%)
Intel i5 6400 Skylake @ X4 4588mhz (+69.9%)
2 OP pls nerf
(24 items)
NUC U
(10 items)
CPU
i9 9900K
Motherboard
AsRock Z390 Taichi
GPU
MSI GTX 1080 Ti
RAM
G.Skill DDR4 4133 32GB
Hard Drive
Mushkin Pilot NVMe 1TB
Hard Drive
HP EX950 NVMe 2TB
Hard Drive
Samsung 860 Evo 1TB
Hard Drive
Sandisk Ultra II 480GB SSD
Hard Drive
Toshiba X300 5TB
Hard Drive
Western Digital EZRZ 3TB
Power Supply
Seasonic Focus Plus Gold 750w
Cooling
Corsair H115i Pro
Case
Fractal Design Meshify S2
Operating System
Windows 10 Education x64
Monitor
Acer XF270HU
Monitor
Dell E2311H
Keyboard
CoolerMaster MasterKeys Pro S
Mouse
Logitech G502
Audio
SMSL SA50 + FiiO E10K
Audio
Micca RB42
Audio
Polk Audio PSW111
Audio
Philips Fidelio X2
Audio
Philips SHP9500S
Audio
Audio Technica ATH-M50X
CPU
i3 8109U
Motherboard
Intel NUC8i3BEH
GPU
Iris Plus 655
RAM
Kingston 8GB DDR4 2400
Hard Drive
Dierka K1 120GB
Hard Drive
ADATA SU800 128GB M.2
Operating System
Windows 10 Professional
Operating System
MX Linux
Keyboard
Dierya DK63-BT 60% (Outemu Blue)
Mouse
Logitech M510
CPU
i7 860
Motherboard
Advantech AIMB 280 ITX
GPU
EVGA GTX 950 2GB
RAM
Kingston 2GB DDR3 1333
Hard Drive
Seagate Momentus 2.5" 500GB
Hard Drive
Western Digital Blue 2.5" 320GB
Power Supply
Silverstone SFX-L Gold 500w
Cooling
Arctic Alpine 11 GT 2
Case
Silverstone Milo Z ML07B
Operating System
Windows XP x86 SP3
Keyboard
Velocifire TKL01 Outemu Browns
Mouse
Logitech M512
▲ hide details ▲


The Pook is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 12:01 PM
In VB's Basement
 
ENTERPRISE's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 64,035
All working fine in FF (63.0) for me, Vanilla with no addons etc & Chrome 69.0.3497.100


ENTERPRISE is offline  
post #10 of 22 (permalink) Old 10-23-2018, 12:17 PM
Observer
 
iamjanco's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2,051
Rep: 96 (Unique: 57)
Quote: Originally Posted by The Pook View Post
Same here with Opera. Disabled all my extensions and still an issue. Even using UA Spoofer to switch between Opera/Chrome/Firefox doesn't change anything (not that it should ... it just changes the UA).

The two posted in this thread do work so that's kinda neat
Likely because the newest links were written to the database properly; while the data for the older links in the database was never updated (or the older, working links were overwritten by a database restoration using the older data). If Youtube's id numbers for the videos haven't changed, a savvy dev might be able to apply fixes globally. If they have changed, each of those links would likely have to be researched individually and updated.


iamjanco is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off