[Will Fix] Clicking submit for a post does not work before the page is fully loaded - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Will Fix] Clicking submit for a post does not work before the page is fully loaded

 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 02-18-2012, 07:50 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
strych9's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bangladesh
Posts: 1,094
Rep: 91 (Unique: 67)
Reproducibility: Yes, occurs all the time.

Repro steps:
1) Visit any thread.
2) Type something, and click "Submit" before the page is fully loaded
3) Page will bounce to the top.

Expected: A successful post submission or nothing.

System info: Windows 7 Ultimate SP1 x64; Google Chrome 17.0.963.56 m

URL: https://www.overclock.net



strych9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-22-2012, 02:40 PM
New to Overclock.net
 
SJHuddler's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Wikia HQ
Posts: 739
Rep: 0
SJHuddler is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off