[ME]Ivy Bridge can do 3000MHz Memory @ 4DIMMS @ 16GB World Record? - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[ME]Ivy Bridge can do 3000MHz Memory @ 4DIMMS @ 16GB World Record?

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:01 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Sin0822's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: McLean, Virginia
Posts: 13,266
Rep: 2037 (Unique: 1171)
Validation:
57074255.jpg

Stable:
memmore.png

The memory is using a 29.33 divider for memory, special just for IB which SB didn't have.

Sin0822 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:07 PM
New to Overclock.net
 
Ghoxt's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: SW Virginia
Posts: 2,877
Rep: 159 (Unique: 128)
Intel is throwing down the Hamma!

"Everyone is entitled to their own Opinions, but not their own Facts!" cigar.gif

Ghoxt is offline  
post #3 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:09 PM
New to Overclock.net
 
coolhandluke41's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 6,085
Rep: 438 (Unique: 259)
darn impressive thumb.gif
Edit; so can you just choose this strap in bios on new GB platform similar to this ? ;
451352

Ivy Bridge moment.. (Click to show)
Quote:
Originally Posted by NoGuru go_quote.gif

...that is pretty much how it would go for me. Freeze that motha #^$% and and say F)ck the review tongue.gif



coolhandluke41 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:12 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Sin0822's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: McLean, Virginia
Posts: 13,266
Rep: 2037 (Unique: 1171)
Quote:
Originally Posted by Ghoxt View Post

Intel is throwing down the Hamma!

yea like they did to tweaktown, andatech, and the other sites who leaked stuff.

Also they are throwning down the hammer also, they are selling CPUs in many countries:
399

neither intel nor gigabyte sanctioned this of course.

however if this is inappropriate for this site please remove and delete the thread. Google doesn't have cache anymore, so it wont be around lol.

Sin0822 is offline  
post #5 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:13 PM
Linux Lobbyist
 
Usario's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: New York, NY
Posts: 4,739
Rep: 261 (Unique: 184)
DAMN. Intel's really pushing the bar with their IMCs. +9001
Usario is offline  
post #6 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:17 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Sin0822's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: McLean, Virginia
Posts: 13,266
Rep: 2037 (Unique: 1171)
Quote:
Originally Posted by coolhandluke41 View Post

darn impressive thumb.gif
Edit; so can you just choose this strap in bios on new GB platform similar to this ? ;
451352

yes, but no need to pick the strap, all the memory multipliers are avail be. just one list with all multis.

Also the memory scales, like 2D is a bit better than 4d and is a bit better than 1D(D=DIMM) and size matter too.

Sin0822 is offline  
post #7 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:19 PM
New to Overclock.net
 
Sxcerino's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto
Posts: 452
Rep: 6 (Unique: 6)
thumb.gifthumb.gifthumb.gifthumb.gifthumb.gifthumb.gifthumb.gif
Sxcerino is offline  
post #8 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:28 PM
New to Overclock.net
 
computerparts's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: In the shadows
Posts: 1,798
Rep: 153 (Unique: 132)
ooooooooook confused.gif

Quote:
Originally Posted by Masta Squidge go_quote.gif

Clearly not, you don't know how it works. The CPU has to build every individual frame before it sends the data to the GPU to be rendered.
FX-8120 vs. 2500k BenchmarksAMD FX Clubsniper.gif
computerparts is offline  
post #9 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:36 PM
FinsUp!
 
Dmac73's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Florida
Posts: 2,182
Rep: 107 (Unique: 89)
Quote:
Originally Posted by computerparts View Post

ooooooooook confused.gif

UMad?

16gb, 4 dimms, and this speed. That's a heavy duty IMC.

Heat
(9 items)
CPU
Ryzen 5 3600 @ 4200mhz
Motherboard
Asrock X570 Steel Legend WiFi
GPU
Sapphire RX5700 XT @ 2100/900
RAM
Team Dark Pro 16gb @ 3600mhz
Hard Drive
Samsung Evo 500gb
Power Supply
PCP&C MKII 950W
Cooling
H70Core/ Ultra Kaze PP
Case
Lian Li Lancool One Digital
Operating System
W10
▲ hide details ▲
Dmac73 is offline  
post #10 of 57 (permalink) Old 03-21-2012, 08:39 PM
New to Overclock.net
 
Rezard's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 567
Rep: 28 (Unique: 21)
And we thought Sandy Bridge was a big deal. lol

Rezard is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off