Stumped on enigma - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Stumped on enigma

 
Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 05-11-2019, 12:18 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
gammagoat's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 249
Rep: 4 (Unique: 4)
Stumped on enigma

I'm trying to run two wu on my new RX 580, I have copied a known good app-config and placed it in enigma directory shut down client, used read config. But still only running one wu. Also saved as all files.

There are no errors mention in logs, its as if boinc dosent even see the file, help!

This is my app_config.xml,
<app_config>
<app>
<name>opencl_ati_101</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>

"The electricity markets in the two most-populous states couldn’t be more different. California government heavily regulates electricity while Texas allows free market competition in most of the state.
Yet, Texas produces more than double the amount of wind, solar and other renewable electricity as California while California’s retail electric rates were 89 percent higher than Texas’ in 2017."
Forbes
Lighthugger
(8 items)
CPU
8700K
Motherboard
Hero-X
GPU
1080ti
RAM
F4-3200C14-8GRV
Cooling
Intel Raystorm pro
Cooling
D5
Cooling
HWLABS 560mm
Operating System
Win10
▲ hide details ▲
gammagoat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 05-11-2019, 01:01 PM
New to Overclock.net
 
mmonnin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5,801
Rep: 281 (Unique: 135)
Quote: Originally Posted by gammagoat View Post
I'm trying to run two wu on my new RX 580, I have copied a known good app-config and placed it in enigma directory shut down client, used read config. But still only running one wu. Also saved as all files.

There are no errors mention in logs, its as if boinc dosent even see the file, help!

This is my app_config.xml,
<app_config>
<app>
<name>opencl_ati_101</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>
opencl_ati_101 is the plan_class. You'll need the app name. The event log will mention known app names to put in the name field. I took a letter off to give me the app names.

2236 [email protected] 5/11/2019 3:59:25 PM Your app_config.xml file refers to an unknown application 'enigma_cud'. Known applications: 'enigma_cuda', 'enigma_gputest'

We could use more GPUs on [email protected] for the Pentathlon. A 580 should produce around 500k RAC.


mmonnin is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-11-2019, 01:13 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
gammagoat's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 249
Rep: 4 (Unique: 4)
Thats the thing, event log mentions nothing.

I've tried everything I can think of, as I mentioned it looks like boinc does not see app_config at all.

Cant join team (yet) as I'm running gridcoin. However I understand that the team requirement on the next release of gridcoin client will be dropped!

"The electricity markets in the two most-populous states couldn’t be more different. California government heavily regulates electricity while Texas allows free market competition in most of the state.
Yet, Texas produces more than double the amount of wind, solar and other renewable electricity as California while California’s retail electric rates were 89 percent higher than Texas’ in 2017."
Forbes
Lighthugger
(8 items)
CPU
8700K
Motherboard
Hero-X
GPU
1080ti
RAM
F4-3200C14-8GRV
Cooling
Intel Raystorm pro
Cooling
D5
Cooling
HWLABS 560mm
Operating System
Win10
▲ hide details ▲
gammagoat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 05-11-2019, 03:17 PM
New to Overclock.net
 
mmonnin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5,801
Rep: 281 (Unique: 135)
Quote: Originally Posted by gammagoat View Post
Thats the thing, event log mentions nothing.

I've tried everything I can think of, as I mentioned it looks like boinc does not see app_config at all.

Cant join team (yet) as I'm running gridcoin. However I understand that the team requirement on the next release of gridcoin client will be dropped!
Did you put it in the engima project folder?

You're not going to get much with that card on Enigma anyway. Just look at the apps page and you can see the flops on the CUDA vs Beta ATI app. [email protected] is one of the best projects for an RX card.


mmonnin is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-11-2019, 06:14 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
gammagoat's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 249
Rep: 4 (Unique: 4)
enigma_cuda for the opencl app is in fact what was needed. Go figure.


Rx 580 replaced GTX 960, there are other considerations when choosing projects for Gridcoin. Mainly participation rate.


Thanks for your help mmonnin, I'll be bringing my machines to the OCnet team when I can.

"The electricity markets in the two most-populous states couldn’t be more different. California government heavily regulates electricity while Texas allows free market competition in most of the state.
Yet, Texas produces more than double the amount of wind, solar and other renewable electricity as California while California’s retail electric rates were 89 percent higher than Texas’ in 2017."
Forbes
Lighthugger
(8 items)
CPU
8700K
Motherboard
Hero-X
GPU
1080ti
RAM
F4-3200C14-8GRV
Cooling
Intel Raystorm pro
Cooling
D5
Cooling
HWLABS 560mm
Operating System
Win10
▲ hide details ▲
gammagoat is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-26-2019, 10:12 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
gammagoat's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 249
Rep: 4 (Unique: 4)
Edit: I got it, copied from a site directly into .xml and it worked. Exactly the same file that I had before?

I DON'T KNOW, why I have so much difficulty with this. But I have added another machine to Enigma, tring to set up app_config to run two wus and once again can't get it to work. The same file is working on two of my other comps.

HELP!

I think boinc is confused, 5/26/2019 10:01:35 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:01:35 AM | [email protected] | Missing </app> in app_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | | Re-reading cc_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | | log flags: file_xfer, sched_ops, task
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Unknown tag in app_config.xml: /app
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Unknown tag in app_config.xml: name
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Missing </app_config> in app_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | | Re-reading cc_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | [email protected] | Missing <app_config> in app_config.xml

Lighthugger
(8 items)
CPU
8700K
Motherboard
Hero-X
GPU
1080ti
RAM
F4-3200C14-8GRV
Cooling
Intel Raystorm pro
Cooling
D5
Cooling
HWLABS 560mm
Operating System
Win10
▲ hide details ▲

Last edited by gammagoat; 05-26-2019 at 10:37 AM.
gammagoat is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-26-2019, 11:47 AM
New to Overclock.net
 
mmonnin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5,801
Rep: 281 (Unique: 135)
Quote: Originally Posted by gammagoat View Post
Edit: I got it, copied from a site directly into .xml and it worked. Exactly the same file that I had before?

I DON'T KNOW, why I have so much difficulty with this. But I have added another machine to Enigma, tring to set up app_config to run two wus and once again can't get it to work. The same file is working on two of my other comps.

HELP!

I think boinc is confused, 5/26/2019 10:01:35 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:01:35 AM | [email protected] | Missing </app> in app_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | | Re-reading cc_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | | log flags: file_xfer, sched_ops, task
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Unknown tag in app_config.xml: /app
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Unknown tag in app_config.xml: name
5/26/2019 10:03:25 AM | [email protected] | Missing </app_config> in app_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | | Re-reading cc_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | [email protected] | Found app_config.xml
5/26/2019 10:04:45 AM | [email protected] | Missing <app_config> in app_config.xml
The error is mentioning what's missing. Use notepad or notepad++. Something that strips formatting to create the xml. Save it as .txt 1st if you have to before renaming to .xml.

PHP Code:
<app_config>
  <
app>
    <
name>enigma_cuda</name>
     <
gpu_versions>
      <
gpu_usage>1</gpu_usage>
      <
cpu_usage>0.1</cpu_usage>
     </
gpu_versions>
  </
app>
</
app_config


mmonnin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off