[PATHOGEN] work log - Page 21 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[PATHOGEN] work log

Reply
 
Thread Tools
post #201 of 207 (permalink) Old 02-16-2013, 07:53 PM
New to Overclock.net
 
modnoob's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: in a galaxy far far away called McDonalds
Posts: 1,128
Rep: 27 (Unique: 17)
modnoob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #202 of 207 (permalink) Old 02-17-2013, 03:58 AM
New to Overclock.net
 
AverageNinja's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Zeewolde; The Netherlands
Posts: 120
Rep: 4 (Unique: 4)
Nice pictures! Maybe you could find a way to make sure the PCI-E cables don't get over the tubing. Maybe with some zip-ties you can carefully attach the cables to the side of the GPU. It's been done before wink.gif

Quote:
Originally Posted by Arni90 go_quote.gif

You're looking at it from the wrong angle, try comparing it to the Geforce GT 210:
GT 210 Crysis 3 = 0 fps
GTX Titan Crysis 3 = 48 fps

The Titan is (literally) infinitely superior for merely $1000 USD.
AverageNinja is offline  
post #203 of 207 (permalink) Old 02-20-2013, 12:17 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
protzman's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,960
Rep: 36 (Unique: 29)
wellp awesome news. just got all of my stuff for cooling my memory. Turns out the modules dont fit the memory...
Someone wanna buy some dominator plat memory?
protzman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #204 of 207 (permalink) Old 02-20-2013, 12:28 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 228
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote:
Originally Posted by protzman View Post

wellp awesome news. just got all of my stuff for cooling my memory. Turns out the modules dont fit the memory...
Someone wanna buy some dominator plat memory?
name a price smile.gif
Jaacckk is offline  
post #205 of 207 (permalink) Old 02-20-2013, 12:39 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
protzman's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,960
Rep: 36 (Unique: 29)
140? i mean its brand new 16 gb @ 1666 MHz u live in Australia tho?
protzman is offline  
post #206 of 207 (permalink) Old 02-20-2013, 01:42 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 228
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote:
Originally Posted by protzman View Post

140? i mean its brand new 16 gb @ 1666 MHz u live in Australia tho?
PM you smile.gif
Jaacckk is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off