Modlog: ASUS Commando! - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

Modlog: ASUS Commando!

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 27 (permalink) Old 04-10-2011, 09:56 AM
Retired Staff
 
XtremeCuztoms's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Burbs of Detroit
Posts: 5,245
Rep: 158 (Unique: 77)
Quote:
Originally Posted by KBcobra;13072870 
Commandos are sick. Pentium 4 torture ftw.

Pent 4 and Celly Action
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1656309

that was unmodded on Dice, #6 on the Bot on dice too.
XtremeCuztoms is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 27 (permalink) Old 04-14-2011, 07:32 AM
New to Overclock.net
 
Liighthead's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vic, Australia
Posts: 4,064
Rep: 69 (Unique: 59)
very nice work o.o im jealous of your soldering skills lol.

n nice oc biggrin.gif gl with more
Liighthead is offline  
post #13 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 10:35 AM
 
Join Date: Apr 2006
Location: NCAL
Posts: 16,364
caps for celly clocking too wink.gif those stock ones wont hold once frozen, pushing 2v vcore eek.gif

*pretty sure Patch added caps on the back of the PCB for his commando OC'ing adventures.


CL3P20 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 10:39 AM - Thread Starter
Retired Benchmark Editor
 
PizzaMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Atlanta Ga area
Posts: 10,194
Rep: 541 (Unique: 253)
Already sent the board back.


I think you're right. I think Patch did cap his.


Now I'm thinking of capping the NB on this P5B....

I think you should duct a leaf blower onto your air cooler...wait till liek 2am and fire it up for some hardcore OC action ..really piss of the neighbors.. and see if you can F5 your CPU-Z before the cops show up!!
~CL3P20

Do the opposite of what this guy just said if you want the best results you can get
~el gappo


PizzaMan is offline  
post #15 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 03:17 PM
Retired Staff
 
XtremeCuztoms's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Burbs of Detroit
Posts: 5,245
Rep: 158 (Unique: 77)
Quote:
Originally Posted by PizzaMan;13138448 
Already sent the board back.


I think you're right. I think Patch did cap his.


Now I'm thinking of capping the NB on this P5B....

want me to send it back?
I'm game for more mod's... although it's loaded with vaseline.
XtremeCuztoms is offline  
post #16 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 06:55 PM - Thread Starter
Retired Benchmark Editor
 
PizzaMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Atlanta Ga area
Posts: 10,194
Rep: 541 (Unique: 253)
If you got her ready to bench, bench it. if you start having problems when 2v+ we'll look into more options.

I think you should duct a leaf blower onto your air cooler...wait till liek 2am and fire it up for some hardcore OC action ..really piss of the neighbors.. and see if you can F5 your CPU-Z before the cops show up!!
~CL3P20

Do the opposite of what this guy just said if you want the best results you can get
~el gappo


PizzaMan is offline  
post #17 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 09:41 PM
Retired Staff
 
XtremeCuztoms's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Burbs of Detroit
Posts: 5,245
Rep: 158 (Unique: 77)
Quote:
Originally Posted by PizzaMan;13143880 
If you got her ready to bench, bench it. if you start having problems when 2v+ we'll look into more options.

gotcha.. biggrin.gif
XtremeCuztoms is offline  
post #18 of 27 (permalink) Old 04-15-2011, 11:24 PM
New to Overclock.net
 
KBcobra's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wyoming
Posts: 2,079
Rep: 108 (Unique: 98)
Quote:
Originally Posted by XtremeCuztoms;13145528 
gotcha.. biggrin.gif
Hey did you ever try out that celeron 351 I sold you? Curious how it did since I never got a chance to use it :'(.


Sent from my DROIDX using Tapatalk

Intel Core i3 540 @ 4.5 GHz fully stableproof.gif

My Watercooling Loop
RX360v2->D5 res combo->Raystorm->GTX 670 block->RX360v2



KBcobra is offline  
post #19 of 27 (permalink) Old 04-16-2011, 09:37 AM
Retired Staff
 
XtremeCuztoms's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Burbs of Detroit
Posts: 5,245
Rep: 158 (Unique: 77)
Quote:
Originally Posted by KBcobra;13146287 
Hey did you ever try out that celeron 351 I sold you? Curious how it did since I never got a chance to use it :'(.


Sent from my DROIDX using Tapatalk

tested, yes. it wasn't responding to well at the time i tried it. that day i was running low on dice so i swapped out and put in a P4 and got 6GHz.
gonna retest it soon though on LN2.
XtremeCuztoms is offline  
post #20 of 27 (permalink) Old 04-18-2011, 10:28 AM
New to Overclock.net
 
reggiesanchez's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Eating a B.L.T.
Posts: 1,989
Rep: 77 (Unique: 51)
did same mods to my board having wierd results with vcore mod cant keep steady boot voltage, going to try and put it on a switch.

reggiesanchez is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off