[Guide] 3DMark Tweaks - Page 8 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Guide] 3DMark Tweaks

Reply
 
Thread Tools
post #71 of 79 (permalink) Old 07-18-2014, 10:01 PM
New to Overclock.net
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 19
Rep: 0
Sorry, man, but your BenchTweak flies blind and is presently overkill. It completely disabled my sound system! Glad you added the backup\restore option. smile.gif You need to look at tweaking.com and check out my buddy's Simple System Tweaker or Advanced System Tweaker. You will notice that he tells you what is being changed and every setting change has an explanation to go with it. If you could do the same for your BenchTweak that would be awesome.

Hey, is Artmoney a only a game cheat tool or can it be used simply to improve video performance? I've no interest in cheating at MP games, but my GTX 570 REFUSES to overclock (paid over $450 back in the day and it's never been able to do it). From your video it looks like you were just using it to OC. Thanks!

GA-P43-ES3G MB
Q6600 CPU
GTX 570
OCZ SSD 60 GB

Farscape is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #72 of 79 (permalink) Old 08-15-2014, 06:28 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2012
Location: Brazil
Posts: 307
Rep: 23 (Unique: 17)
Quote:
Originally Posted by Farscape View Post

Sorry, man, but your BenchTweak flies blind and is presently overkill. It completely disabled my sound system! Glad you added the backup\restore option. smile.gif You need to look at tweaking.com and check out my buddy's Simple System Tweaker or Advanced System Tweaker. You will notice that he tells you what is being changed and every setting change has an explanation to go with it. If you could do the same for your BenchTweak that would be awesome.

Hey, is Artmoney a only a game cheat tool or can it be used simply to improve video performance? I've no interest in cheating at MP games, but my GTX 570 REFUSES to overclock (paid over $450 back in the day and it's never been able to do it). From your video it looks like you were just using it to OC. Thanks!

It should be used to score in benchmarks, i'm working in a new version with profiles for gaming/benchmark with options to change w/e you want. thumb.gif
It already have backup options.
JulioCesarSF is offline  
post #73 of 79 (permalink) Old 09-22-2014, 10:33 AM
New to Overclock.net
 
dante`afk's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 597
Rep: 8 (Unique: 8)
what does it 'tweak' on services/internet/registry?

also it shows 88gb temp files even though its only 88mb.

i9 9900k 5.3ghz - evga z390 dark - corsair ax1200i
16 GB g.skill tridentZ 4500 CL 17 - 2080Ti RTX 2160/8000
960PRO 512GB NVMe - 960EVO 512GB NVMe - SanDisk Ultra II 960GB - WD caviar black 3x 4tb
Lian Li O11 - ASUS ROG PG279Q Gsync @ 165hz - 2x Qnix2710 @ 120hz - klipsch promedia 2.1

http://beta.speedtest.net/result/6850164303.png
dante`afk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #74 of 79 (permalink) Old 01-16-2016, 12:56 PM
New to Overclock.net
 
PKBO's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 5
Rep: 0
Hi, i got a litle problem, after using Bench Tweak i cant run system info...
So i cant validate results of most benchmarks...

in msinfo32 got this eror : Windows Management Instrumentation deleted..

Is it possible to make it run ? smile.gif
PKBO is offline  
post #75 of 79 (permalink) Old 01-20-2016, 01:46 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2012
Location: Brazil
Posts: 307
Rep: 23 (Unique: 17)
Quote:
Originally Posted by PKBO View Post

Hi, i got a litle problem, after using Bench Tweak i cant run system info...
So i cant validate results of most benchmarks...

in msinfo32 got this eror : Windows Management Instrumentation deleted..

Is it possible to make it run ? smile.gif

I don't remember mess with WMI. Try to restore it, CMD -> net start winmgmt

BTW, last version is from 2014 so you can't get everything working. tongue.gif
JulioCesarSF is offline  
post #76 of 79 (permalink) Old 04-17-2016, 01:57 PM
New to Overclock.net
 
Mageto8's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Rep: 0
all link to download-404 error
Mageto8 is offline  
post #77 of 79 (permalink) Old 03-17-2017, 02:35 AM
Overclocked
 
hotrod717's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Amish Country - USA
Posts: 2,796
Rep: 92 (Unique: 63)
Nice

An old toothbrush is the best thing to remove tim from hard to reach places.
hotrod717 is offline  
post #78 of 79 (permalink) Old 05-30-2019, 08:13 PM
New to Overclock.net
 
andressergio's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Uruguay South America
Posts: 929
Rep: 99 (Unique: 50)
Hi Guys ! anyone still have BenchTweak ? all links i found are dead :/

Thank You !

andressergio is offline  
post #79 of 79 (permalink) Old 05-31-2019, 12:04 AM
Lister
 
alancsalt's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Great Southern Underland
Posts: 13,158
Rep: 299 (Unique: 183)
alancsalt is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off