Ok... So who needs a 50-66TB server?? - Page 14 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Ok... So who needs a 50-66TB server??

Reply
 
Thread Tools
post #131 of 134 (permalink) Old 03-13-2019, 06:53 AM
New to Overclock.net
 
EniGma1987's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6,153
Rep: 331 (Unique: 242)
Quote: Originally Posted by zeroibis View Post
I am also running the same Supermicro AOC-SAS2LP-MV8 cards with NO PROBLEMS. I am on 1803 and updated without issue.


Also I can check what drivers I am using but the latest on the supermicro is from 2/4/2019 11:30 AM. I am on 4.0.0.2020 and the latest driver is 4.0.0.2022

Ah so they finally released new drivers then. I had to switch off of them before those were released but ill try adding one of the cards back in and use the new drivers sometime in the next couple weeks.

EniGma1987 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #132 of 134 (permalink) Old 03-13-2019, 06:22 PM
New to Overclock.net
 
zeroibis's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 564
Rep: 18 (Unique: 17)
Quote: Originally Posted by The_Rocker View Post
Personally I just had a Synology DS1817+ with 8 x 10TB Seagate Ironwolfs when I wanted loads of space.

With 2 disk fault tolerance, around 60TB of usable space, supports caching with M2 drives and also 10Gb networking, if you don't want to bond the 4 x 1Gb.

Much smaller form factor, much less power and the awesome DSM OS.

The DS1819+ is the new kid on the block, and of course there are drives bigger than 10TB now.

Cant run backblaze unless your a lottery winner with that config.
zeroibis is offline  
post #133 of 134 (permalink) Old 03-13-2019, 06:23 PM
New to Overclock.net
 
zeroibis's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 564
Rep: 18 (Unique: 17)
Quote: Originally Posted by EniGma1987 View Post
Ah so they finally released new drivers then. I had to switch off of them before those were released but ill try adding one of the cards back in and use the new drivers sometime in the next couple weeks.

Not sure which ones you were using before but the drivers I am using "4.0.0.2020" I have had installed for over 6 months now.
zeroibis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #134 of 134 (permalink) Old 03-21-2019, 09:47 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
fg2chase's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Carlsbad, NM
Posts: 1,287
Rep: 52 (Unique: 44)
Quote: Originally Posted by zeroibis View Post
I am also running the same Supermicro AOC-SAS2LP-MV8 cards with NO PROBLEMS. I am on 1803 and updated without issue.


Also I can check what drivers I am using but the latest on the supermicro is from 2/4/2019 11:30 AM. I am on 4.0.0.2020 and the latest driver is 4.0.0.2022
This is very likely my issue, I will perform a full system backup today and then install that driver.
fg2chase is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off