[AMD] Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 - Page 3 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[AMD] Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 33 (permalink) Old 11-24-2018, 10:51 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Dec 2009
Location: Upstate NY
Posts: 633
Rep: 71 (Unique: 56)
Double post?

Quote:
Originally Posted by Starbuck5000 go_quote.gif
eek.gif Its you!!!
Quote:
Originally Posted by oliverw92 go_quote.gif
Did it involve me being a prostitute?
Elloquin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 33 (permalink) Old 11-24-2018, 10:53 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Dec 2009
Location: Upstate NY
Posts: 633
Rep: 71 (Unique: 56)
Quote: Originally Posted by reqq View Post
wow^, couldn't live with 100%. Found my max at 2100 rpm and actually got it boosting consistently around 1510-1540 at 1020mV, my cpu is actually limiting me in BFV now lol. I saw boost at 1607 but it needs that fan pumped up at 3000 rpm or more, its cool but i want keep my ears
Here is what I did to deal with the cooling on my ROG Strix vega 64. https://www.overclock.net/forum/246-...l#post27724290

Not sure what ASUS was thinking with the stock cooler. There is one VRM that is only half cooled by a thermal pad and then it doesn't actually make contact with the cooler at all just the metal frame that holds the backplate on and even then it just covers half the VRM. The same goes for the two additional VRM's on the left. Prior to installing the new cooler you couldn't touch that spot on the stock cooler it was that hot. I also couldn't run the overclock bios because of fears of the temps. Now if GPUZ and hardware monitor are to be believed as accurate (they report the same information) the GPU loads at around 40-50c, the HBM runs around 50-60c, and the VRM's (can't seem to find anything that reads VRM temps) you can keep your finger on the heat sinks. It will boost to 1670 now stock. I use Linux so overclocking on Linux I am still researching.

Quote:
Originally Posted by Starbuck5000 go_quote.gif
eek.gif Its you!!!
Quote:
Originally Posted by oliverw92 go_quote.gif
Did it involve me being a prostitute?
Elloquin is offline  
post #23 of 33 (permalink) Old 11-25-2018, 03:32 AM
New to Overclock.net
 
reqq's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 418
Rep: 8 (Unique: 8)
Quote: Originally Posted by Elloquin View Post
Here is what I did to deal with the cooling on my ROG Strix vega 64. https://www.overclock.net/forum/246-...l#post27724290

Not sure what ASUS was thinking with the stock cooler. There is one VRM that is only half cooled by a thermal pad and then it doesn't actually make contact with the cooler at all just the metal frame that holds the backplate on and even then it just covers half the VRM. The same goes for the two additional VRM's on the left. Prior to installing the new cooler you couldn't touch that spot on the stock cooler it was that hot. I also couldn't run the overclock bios because of fears of the temps. Now if GPUZ and hardware monitor are to be believed as accurate (they report the same information) the GPU loads at around 40-50c, the HBM runs around 50-60c, and the VRM's (can't seem to find anything that reads VRM temps) you can keep your finger on the heat sinks. It will boost to 1670 now stock. I use Linux so overclocking on Linux I am still researching.
Ohh i recognize those copper ones, had it on a previous card and were great. Wow 1670 huh? Very tempting Will see what i do when i get new cpu because now its the holding my vega back.
reqq is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 33 (permalink) Old 11-25-2018, 08:02 AM
Spins and Spiral Dives
 
Penicilyn's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Waterloo, ON, Canada
Posts: 10,240
Rep: 980 (Unique: 762)
I can haz crossfire in BF5 plz?

Mancave Bench
(9 items)
CPU
R9 3900X
Motherboard
Asus Crosshair VIII Hero
GPU
Gigabyte GTX 1080Ti
RAM
2x8GB G.Skill Trident-Z 3200MHz
Hard Drive
ADATA SX8000 512GB
Hard Drive
Samsung 970 EVO 500GB
Power Supply
Seasonic X-1250 Gold
Cooling
Be Quiet! Dark Rock Slim
Case
Fractal Design Meshify C
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
Massdrop VAST 35"
Audio
TEAC AI-101DA / Audio-Technica ATH-M50s / Paradigm Titan V4's
CPU
Intel 4820k
Motherboard
Gigabyte GA-X79S-UP5-WIFI
GPU
MSI GeForce GTX 1060 3GB
RAM
4x4GB G.Skill Ripjaws 1866MHz
Hard Drive
512GB ADATA SX6000
Power Supply
Seasonic X-1250 Gold
Cooling
DEEPCOOL Gamer Storm CAPTAIN 360EX
Case
Be Quiet! Pure Base 600
Operating System
ElementaryOS Juno
▲ hide details ▲


Penicilyn is offline  
post #25 of 33 (permalink) Old 11-25-2018, 07:38 PM
New to Overclock.net
 
spice003's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4,621
Rep: 296 (Unique: 268)
what i get after installing new driver with dual monitors connected, it stops as soon as i unplug one monitor


spice003 is offline  
post #26 of 33 (permalink) Old 11-25-2018, 11:09 PM
Top kek
 
Join Date: Oct 2013
Location: Bulgaria , Sofia
Posts: 3,464
Rep: 116 (Unique: 69)
Quote: Originally Posted by spice003 View Post
what i get after installing new driver with dual monitors connected, it stops as soon as i unplug one monitor
https://youtu.be/6jkLzWCtlFg
Thats weird, no issue here with 1 monitor and 1 TV connected to the RX480.

Previous Hardware:
Spoiler!
Main rig
(16 items)
Parents (2nd) PC
(13 items)
CPU
AMD R7 1700
Motherboard
ASRock X570 Fatal1ty Gaming K4
GPU
Sapphire RX480 4GB Nitro+
RAM
Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200Mhz
Hard Drive
Corsair ForceLS SSD
Hard Drive
250GB Maxtor SATA 7200RPM 8MB
Hard Drive
250GB Seagate Baracuda SATA 7200RPM 8MB
Hard Drive
500GB WesternDigital Blue 7200RPM 16MB
Power Supply
Corsair TX850M
Cooling
Cooler Master 212 EVO
Case
Thermaltake View 27
Operating System
Windows 10 x64 1607
Monitor
AOC i2267FWH 21.5" 1080p IPS
Keyboard
Logitech K120
Mouse
A4 Tech Bloody v5
Audio
Corsair HS30 Raptor
CPU
AMD FX-8320
Motherboard
ASRock Fatal1ty 990FX Killer
GPU
XFX RX470 4GB SingleFan
RAM
Mushkin Redline 996996 2x4GB 2133Mhz
Hard Drive
Western Digital Green 500GB 7200RPM 8MB
Hard Drive
120GB Kingston SSD
Optical Drive
ASUS DVD+RW x52
Power Supply
Corsair VS650
Cooling
ThermalTake Frio Silent 14
Case
DeepCool Tesseract
Operating System
Windows 10 Enterprise 1607
Monitor
ASUS VS228H 21.5"
Keyboard
Logitech K120
▲ hide details ▲
ku4eto is offline  
post #27 of 33 (permalink) Old 12-11-2018, 08:48 AM
New to Overclock.net
 
kd5151's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tampa,FL
Posts: 3,176
Rep: 134 (Unique: 104)
In other news. The nda lifts for the new 2019 drivers. On thursday. Supposedly.
kd5151 is offline  
post #28 of 33 (permalink) Old 12-13-2018, 07:33 AM
New to Overclock.net
 
oskullop's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 44
Rep: 1 (Unique: 1)
It's out Software Adrenalin 2019 Edition
oskullop is offline  
post #29 of 33 (permalink) Old 12-13-2018, 07:43 AM
Mmmm donuts.....
 
VicsPC's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 605
Rep: 3 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by oskullop View Post
It's out Software Adrenalin 2019 Edition
Yea i saw, not sure i wanna try it yet in case its buggy but hardwarecanucks did a video got some nice boosts on their rx 470 i think. They've added some nice features, huge one for me is VSR support for 21:9

My 1700x build
(6 items)
CPU
1700x
Motherboard
ROG Crosshair VI Hero
GPU
Vega 64
RAM
Corsair 16gb 3200mhz CL16
Power Supply
Corsair RM1000
Case
Core X5
▲ hide details ▲
VicsPC is offline  
post #30 of 33 (permalink) Old 12-13-2018, 06:27 PM
New to Overclock.net
 
Maracus's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Darwin Australia
Posts: 132
Rep: 1 (Unique: 1)
Quote: Originally Posted by reqq View Post
wow^, couldnt live with 100%. Found my max at 2100 rpm and actually got it boosting consistently around 1510-1540 at 1020mV, my cpu is actually limiting me in BFV now lol. I saw boost at 1607 but it needs that fan pumped up at 3000 rpm or more, its cool but i want keep my ears
Man 2100rpm is low, I have the same card and run it around 3000-3300rpm (1652mhz/1050mv P7) in more demanding games like BF5 and BlackOps4. I ended up replacing the TiM with Thermal Grizzly Kyronaut and also replaced the VRM pad with Thermal Grizzly minus Pad 8 3mm and that has dropped temps a lot.

Maracus is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off