[Nvidia] Geforce 417.35 + 417.58 hotfix - Page 4 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Nvidia] Geforce 417.35 + 417.58 hotfix

Reply
 
Thread Tools
post #31 of 34 (permalink) Old 12-29-2018, 05:32 AM
Iconoclast
 
Blameless's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 30,086
Rep: 3135 (Unique: 1869)
Thanks for the update, but you have the wrong link for the hotfix driver.

...rightful liberty is unobstructed action according to our will within limits drawn around us by the equal rights of others. I do not add 'within the limits of the law,' because law is often but the tyrant's will, and always so when it violates the right of an individual. -- Thomas Jefferson
Blameless is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 34 (permalink) Old 12-29-2018, 06:30 AM - Thread Starter
-
 
go4life's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 11,085
Rep: 585 (Unique: 416)
Quote: Originally Posted by Blameless View Post
Thanks for the update, but you have the wrong link for the hotfix driver.
Thank you, I pasted in the wrong link hehe. Fixed now!


go4life is offline  
post #33 of 34 (permalink) Old 12-29-2018, 06:31 AM
Waiting for 7nm EUV
 
tpi2007's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 11,383
Rep: 894 (Unique: 503)
Quote: Originally Posted by Paradigm View Post
I tried to use this when purchasing a 2080ti. However the price was still the same at check out.....back it went.
Quote: Originally Posted by SuperZan View Post
I just install them stock so that Nvidia can personalise my content and experiences based on the data that they've lovingly mined from my system.
Quote: Originally Posted by white owl View Post
You get it. Trading data (essentially garbage) for Nvidia's optimizations is a win win in my mind. I thought I could run Fortnite with a 1080 at 1440p, thanks to Nvidia I'm running 720p (the way it's meant to be played). Thanks Nvidia!
Quote: Originally Posted by SuperZan View Post
It's generally a funny a topic.

And Nvidia did the honours:

Quote:
Added or updated the following SLI profiles

Artifact

I mean, I don't even...


tpi2007 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 34 (permalink) Old 12-29-2018, 02:31 PM
Rabies is my business
 
BulletSponge's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Midland Texas
Posts: 4,319
Rep: 236 (Unique: 194)
"Fixes black screen on BenQ XL2730 monitor using 144Hz refresh rate"

LOL, I fixed it myself by switching from DP to HDMI 2.0 months ago. Way to stay on the ball Nvidia.

The New Recruit
(17 items)
CPU
AMD R5 1600X
Motherboard
Asus ROG Crosshair VI Hero
GPU
EVGA 1080 ti SC2
RAM
G.Skill Trident Z 3200
Hard Drive
WD Black 256GB Performance SSD
Hard Drive
WD 1TB Caviar Black
Hard Drive
WD 1TB Blue
Hard Drive
Samsung 840 Evo 120 GB
Power Supply
EVGA Supernova 750 G2
Cooling
Noctua NH-U12S
Case
Phanteks Enthoo EVOLV
Operating System
Windows 10
Monitor
BenQ XL2730Z
Mouse
Logitech G502
Audio
Creative Soundblaster X-Fi Titanium HD
Audio
Klipsch ProMedia 2.1 BT
Other
Sennheiser PC 363D
▲ hide details ▲
BulletSponge is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off