Temps not cold enough? - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

Temps not cold enough?

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 11 (permalink) Old 04-02-2010, 09:34 PM
Retired Staff
 
Join Date: Aug 2006
Location: Arkansas
Posts: 22,477
Rep: 1192 (Unique: 550)
Yeah I bet Cl is right, I fill my pot with ice then just add 1/2-1 shot glass of acetone to it.

Quote:
***Beware all ye Men born of Woman, beware the Hemogoblins...biggrin.gif...If you argue with a Troll the Troll wins. Do not feed the Trolls.***
***TOS***OCN's Professionalism Initiative*** An Emphasis on Quality of Content***Frozen Path. Sub-Zero Cooling Club***
***E8500 @ 5736 Mhz** E8600 @ 5751Mhz***E8400 @ Dead piece of junkQuote:
Originally Posted by Patch
Makes sense. Trolls have nickel plated red blood cells. Helps their copper based hemogoblin deal with the high aluminium content in their spleens.
ira-k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off