Overclock.net - An Overclocking Community - View Single Post - Unique Rep not showing in postbits for non staff members
View Single Post
post #2 of (permalink) Old 02-21-2019, 02:37 PM
iamjanco
Taking a break
 
iamjanco's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2,513
Rep: 145 (Unique: 66)
Quote: Originally Posted by tpi2007 View Post
The title says most of it. After the first stage of the Rep system was deployed, it appears that only active staff members can see people's unique Rep in the postbit. At least Simmons572 does.

Me and others don't. See the conversation here.

I've tried clearing all the cookies and logging back in, no change. Also, switching back and forth between the regular and dark forum themes didn't do anything either. I'm using the latest version of Firefox 64-bit on Windows 7 SP1 64-bit, updated.
You might be correct in your assumption here. See my post in the other thread.

Muffler Bearings
(24 items)
CPU
i9-7900X, i9-10940x
Motherboard
Asus Rampage VI Extreme
Motherboard
EVGA X299 DARK
GPU
EVGA GeForce RTX 2080 Ti XC
GPU
(2 ea) EVGA GTX 1080 Ti FTW3
RAM
G.SKILL F4-3200C14Q2-64GTZ
Hard Drive
(2ea) Intel Optane 900P (480GB)
Hard Drive
(2ea) Samsung 850 Pro 1TB
Hard Drive
(2ea) Samsung 850 Pro 256GB
Hard Drive
(2ea) Samsung 970 Pro 512GB
Hard Drive
(1ea) Samsung 950 Pro 256GB
Power Supply
EVGA SuperNOVA 1600 T2
Cooling
Custom water
Case
Custom, 8020x3060 and x2020
Operating System
Win 10 Pro/Ubuntu
Monitor
NEC PA272W-BK-SV
Monitor
Eizo ColorEdge CE240W
Monitor
Alienware AW3418DW
Keyboard
Ergodox EZ with Kailh Thick Gold (Bronze) and Copper switches
Audio
Bottlehead Mainline Amp
Audio
RME ADI-2 Pro FS 2-in/4-out AD/DA Converter
Audio
FOCAL Clear Professional Headphones
Audio
Mr. Schpeakers ETHER C Flow 1.1 Headphones
Other
Protectli Firewall Micro Appliance With 6x Intel Gigabit Ports, Intel i5 7200U, AES-NI
Other
Misc. see build description for details
▲ hide details ▲



Last edited by iamjanco; 02-21-2019 at 02:44 PM.
iamjanco is online now