Overclock.net - An Overclocking Community - View Single Post - Farbwerk 360

Thread: Farbwerk 360
View Single Post
post #23 of (permalink) Old 07-15-2019, 01:51 PM
wheatpaste1999
New to Overclock.net
 
wheatpaste1999's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 164
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote: Originally Posted by Lupo91 View Post
I tried to put it up to 90 LEDs, but they don't turn on anyway



Could there be a specific interval, in which the LEDs light up, or nothing changes?


I also tried disconnecting it and the factory reset, but nothing has changed
On most of the different effects types you can control brightness and speed from a data source, which could also cause the LEDs to not light up, but it doesn't look like that is applicable to your case.

Only other things you can try (or confirm that you've already tried):
1. Your LED controllers appear to only be active for Profile 1. Confirm Profile 1 is the current active profile by clicking on the Profiles tab under the Farbwerk 360 section in Aquasuite. Current profile is listed and color coded at the top of this section.
2. Under the System tab for the Farbwerk 360 in Aquasuite, check that the strips are set to "on" and brightness is 100% under the Basic RGBpx settings in this section.
3. Try a new RGBpx cable from the Splitty4 to the Farbwerk 360.
4. Try a new Splitty4.

That's about all I can think of at this point. Might need to consider an RMA for the Farbwerk 360 if the above doesn't get you anywhere.

i9 7900x
(8 items)
i7 7700k
(8 items)
CPU
i9 7900x
Motherboard
Asus Rampage VI Extreme
GPU
EVGA 1080Ti SC2 2-Way SLI
RAM
Corsair Vengence RGB
Power Supply
Corsair AX1600i
Cooling
Custom Loop
Case
Lian-Li O11-Air/Dynamic
Other
Aquaero 6LT
CPU
i7 7700k
Motherboard
Asus Maximus IX Hero
GPU
EVGA 1080Ti SC Black
RAM
Corsair Dominator Platinum
Power Supply
EVGA 1000G3
Cooling
Custom Loop
Case
Phanteks P400S
Other
Aquaero 6LT
▲ hide details ▲
wheatpaste1999 is offline