Overclock.net - An Overclocking Community - View Single Post - [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club

View Single Post
post #26156 of (permalink) Old 07-19-2019, 08:04 AM
Ovrclck
Comic Book Enthusiast
 
Ovrclck's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: CA
Posts: 3,564
Rep: 135 (Unique: 106)
Quote: Originally Posted by LarsMarkelson View Post
So something weird happened today with my trusty Qnix... I turned on my computer and the monitor started turning itself off then back on repeatedly. I stepped away for a few minutes then started smelling a weird electronics burning smell coming from the monitor. I disconnected everything and let it rest, now trying it again and the monitor keeps turning itself off then back on again.

Am I right in thinking something fried on the internals? Probably needs a new PCB I'm guessing... Oh well if that's the case I got a ton of great usage out of it!!
RIP Qnix.

Dark Shadow
(20 items)
CPU
i7 4790k @ 4.8GHz
Motherboard
Asus Maximus VI Extreme
GPU
EVGA 780 Ti Classified
GPU
EVGA 780 Ti Classified
RAM
G.SKILL Trident X 16GB 2400MHz
Hard Drive
Samsung 840 Pro 256GB Raid 0
Hard Drive
WD 1TB Black 64MB Raid 0
Power Supply
EVGA 1300 G2
Cooling
Alphacool NexXxoS Monsta 360
Cooling
Alphacool NexXxoS Monsta 360
Cooling
Alphacool NexXxos Monsta 240
Cooling
Swiftech MCP35X2
Cooling
EK Supremacy EVO
Case
CaseLabs S8 + Pedastal - Black/White
Operating System
Windows 7 Ultimate
Monitor
QNIX QX2710 Evolution Ⅱ 27" 2560x1440 @ 110Hz
Keyboard
HHKB
Mouse
SteelSeries QcK Heavy
Mouse
Logitech G Pro
Audio
Titanium HD
▲ hide details ▲
Ovrclck is offline