Overclock.net - An Overclocking Community - View Single Post - MSI MPG issues....

View Single Post
post #5 of (permalink) Old 07-31-2019, 10:29 AM - Thread Starter
howejustin
New to Overclock.net
 
howejustin's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Windham, Maine
Posts: 55
Rep: 0
Quote: Originally Posted by Jedi Mind Trick View Post
Did the ASUS board work, but not find the GPU (or was it the first MSI board that worked without the GPU?). It is possible that whatever board 'worked' without the GPU was defective and killed your CPU. While it is way more likely that you got two bad boards vs killing/getting a bad CPU, either are possible and definitely not fun to troubleshoot.

You have any friends/family (or a PC shop?) that have a different board you could test your CPU/Ram on? Buying and returning [multiple parts] from Amazon (and the like) seems like it would be too much of a PITA (especially if they charge restocking fees).

I would definitely return the board and get something else regardless [not worth the future anger-at-self if you get it 'working' and then it develops problems after the return period passes].
The first ASUS board worked but wouldn't find the GPU, the second ASUS board I tried wouldn't post, and neither would either of the 2 MSI's I've tried since.

I really don't have the option to test on anything else, I know a guy who runs a shop but he doesn't deal in higher end stuff like this.

And I think your right, I'd be kicking myself later if i didn't return it and had more issues later lol.

Any suggestions on a "good" compatible micro atx MB? or should I just try another ASUS since one kinda worked?

howejustin is offline