Phaedrus Quick'n'Dirty PSU calculator - Page 34 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Phaedrus Quick'n'Dirty PSU calculator

Reply
 
Thread Tools
post #331 of 337 (permalink) Old 03-17-2012, 06:25 PM
New to Overclock.net
 
Blackout621's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina, USA
Posts: 1,382
Rep: 35 (Unique: 28)
I didn't take the time to look through the posts, but hopefully you'll be patient with me. biggrin.gif
Will you be adding a 3rd and 4th gpu anytime in the future?

Steam: Prepare_4_Pwnage
Origin: Prepare_4_Pwnage
Blackout621 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #332 of 337 (permalink) Old 03-17-2012, 06:29 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2010
Location: SEATTLE, WA.
Posts: 647
Rep: 22 (Unique: 18)
Phae,

Where is the link? I went to your old thread as well as this thread and I can't seem to find it :< Might be bedtime :/

jk lol found it <333333333333333333333333333 allie

WTB: GTX 680 FTW+ with WB for SLI. PM me, cash in hand.

Casemod: Project LANbox
boxing3.gifFold for Boxxy in the Folding Forum Warboxing3.gif
Audio: Creative X-Fi Titanium HD // Pro-Ject Headbox II // Sennheiser HD650
Peripherals: IntellMouse Explorer 3.0 // SteelSeries SP // Filco Majestouch Tenkeyless (MX Blues)
ramenbuoy is offline  
post #333 of 337 (permalink) Old 03-19-2012, 10:32 PM
FiX
Retired Staff
 
Join Date: Jul 2009
Location: Auckland
Posts: 2,146
Rep: 142 (Unique: 115)
Quote:
Originally Posted by Blackout621 View Post

I didn't take the time to look through the posts, but hopefully you'll be patient with me. biggrin.gif
Will you be adding a 3rd and 4th gpu anytime in the future?

The Pro version (unreleased) has support for up to 4 GPUs. Not sure when we'll get round to releasing it with the game we're developing and all...

Quote:
Originally Posted by Manyak go_quote.gif
The inside of a PC looks all scary and complicated until you actually try and put it together. Then you realize it's nothing but a really expensive Lego set.

post-flame-small.gifNew Zealand Overclock.net Clubpost-flame-small.gif


FiX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #334 of 337 (permalink) Old 03-20-2012, 05:22 AM
New to Overclock.net
 
Blackout621's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina, USA
Posts: 1,382
Rep: 35 (Unique: 28)
Quote:
Originally Posted by FiX View Post

The Pro version (unreleased) has support for up to 4 GPUs. Not sure when we'll get round to releasing it with the game we're developing and all...

Okay, cool tongue.gif

P.S. Good luck on that game!

Steam: Prepare_4_Pwnage
Origin: Prepare_4_Pwnage
Blackout621 is offline  
post #335 of 337 (permalink) Old 03-20-2012, 09:59 PM
FiX
Retired Staff
 
Join Date: Jul 2009
Location: Auckland
Posts: 2,146
Rep: 142 (Unique: 115)
Quote:
Originally Posted by Blackout621 View Post

Okay, cool tongue.gif
P.S. Good luck on that game!

Thanks smile.gif

Quote:
Originally Posted by Manyak go_quote.gif
The inside of a PC looks all scary and complicated until you actually try and put it together. Then you realize it's nothing but a really expensive Lego set.

post-flame-small.gifNew Zealand Overclock.net Clubpost-flame-small.gif


FiX is offline  
post #336 of 337 (permalink) Old 03-28-2012, 10:48 PM
FiX
Retired Staff
 
Join Date: Jul 2009
Location: Auckland
Posts: 2,146
Rep: 142 (Unique: 115)
PSUCalc 1.2 released!
Download the install here.
Download the rar archive here.

Quote:
Originally Posted by Manyak go_quote.gif
The inside of a PC looks all scary and complicated until you actually try and put it together. Then you realize it's nothing but a really expensive Lego set.

post-flame-small.gifNew Zealand Overclock.net Clubpost-flame-small.gif


FiX is offline  
post #337 of 337 (permalink) Old 03-30-2012, 07:00 PM
New to Overclock.net
 
terraprime's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Indiana
Posts: 3,049
Rep: 158 (Unique: 148)
WOOT, was wondering if this program was still being improved on. GREAT JOB and thanks for all the work you put into this program and server stuff, which Im sure was a pain.

[CENTER]http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=376310
[CENTER]My FIrst Quad @ 3.2ghz with a .075Vcore increase


terraprime is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off