[Windows 7] Setting up the GPU client - nVidia - Page 45 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Windows 7] Setting up the GPU client - nVidia

Closed Thread
 
Thread Tools
post #441 of 446 (permalink) Old 06-02-2012, 04:34 AM - Thread Starter
Retired Staff
 
zodac's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 46,108
Rep: 509 (Unique: 309)

Kepler doesn't work on this client. You'll need to use the new version:

https://www.overclock.net/t/977412/windows-7-complete-client-v7-guide/0_100


I was not fired. sozo.gif



zodac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #442 of 446 (permalink) Old 06-07-2012, 06:18 PM
New to Overclock.net
 
HardwareDecoder's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4,514
Rep: 142 (Unique: 106)
heh I'd like to fold, but I cannot get my 670 to work... now I don't even see where to add slots anymore it took the option away on re-install.... Ok re-installed again and slots are back I try to add a gpu to slot with -1, 0, 1, 2 nothing works... it acts like its gonna do something but nothing ever shows up

HardwareDecoder is offline  
post #443 of 446 (permalink) Old 06-08-2012, 05:10 AM - Thread Starter
Retired Staff
 
zodac's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Dublin, Ireland
Posts: 46,108
Rep: 509 (Unique: 309)

You're in the wrong thread - this guide is for the v6 client, not v7 (which is what you're using). However, here's the answer anyway:

http://folding.typepad.com/news/2012/04/support-for-new-gpus-such-as-kepler-in-the-v7-fah-client.html


I was not fired. sozo.gif



zodac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #444 of 446 (permalink) Old 09-01-2012, 07:37 AM
New to Overclock.net
 
benpack101's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 774
Rep: 46 (Unique: 39)
I just got my smp folding up in a linux vm a few days ago and I was looking to run a gpu client as well, I have a NVIDIA GeForce GTX 560. I followed the guide but after putting in the information and hitting okay, the program crashed. Whenever I try to run it it crashes.

What I am I doing wrong? Can I not fold on it?

Thanks in advance!


benpack101 is offline  
post #445 of 446 (permalink) Old 09-06-2012, 04:40 PM
New to Overclock.net
 
TinDaDragon's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4,336
Rep: 138 (Unique: 121)
Quote:
Originally Posted by benpack101 View Post

I just got my smp folding up in a linux vm a few days ago and I was looking to run a gpu client as well, I have a NVIDIA GeForce GTX 560. I followed the guide but after putting in the information and hitting okay, the program crashed. Whenever I try to run it it crashes.
What I am I doing wrong? Can I not fold on it?
Thanks in advance!

Is your OC (If you do have one) stable?


TinDaDragon is offline  
post #446 of 446 (permalink) Old 09-07-2012, 04:27 AM
New to Overclock.net
 
benpack101's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 774
Rep: 46 (Unique: 39)
The GPU is not overclocked (yet).

Someone suggested that I use v7 and follow zodac's guide. When doing so the client sits at "inactive" and in the work unit log it says it is waiting on FahCore Update.


benpack101 is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off