digitally signed sweetlow 1000hz mouse driver - Page 28 - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

digitally signed sweetlow 1000hz mouse driver

Reply
 
Thread Tools
post #271 of 1089 (permalink) Old 07-19-2016, 08:15 PM
New to Overclock.net
 
wareya's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1,699
Rep: 74 (Unique: 43)
WMO button latency over the KPM is between 8ms to 16ms when the WMO is running at 125hz and the KPM is running at 1000hz

when both are at 1000hz the latency difference is always 8ms or 9ms instead

edit: KPM FW1.11
wareya is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #272 of 1089 (permalink) Old 07-19-2016, 11:58 PM
New to Overclock.net
 
Bucake's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 2,031
Rep: 50 (Unique: 39)
dunno about later revisions but the "original" 3.0 had super nice coating imo
hard to find one that's in top shape, though
Bucake is offline  
post #273 of 1089 (permalink) Old 07-20-2016, 01:44 AM
New to Overclock.net
 
SweetLow's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 501
Rep: 55 (Unique: 31)
Quote:
Originally Posted by wareya View Post

WMO button latency over the KPM is between 8ms to 16ms when the WMO is running at 125hz and the KPM is running at 1000hz

when both are at 1000hz the latency difference is always 8ms or 9ms instead
And it's very simple math. 125Hz=8ms, 1000Hz=1ms. so max difference of latency is 7ms and average - 3.5ms
SweetLow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #274 of 1089 (permalink) Old 07-20-2016, 01:45 AM
New to Overclock.net
 
wareya's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1,699
Rep: 74 (Unique: 43)
Yep was just responding to someone from the previous page who got a silly answer
Quote:
Originally Posted by ralloff View Post

Does running at a higher polling rate affect the high click latency in a 125hz WMO? Sorry if this has already been answered a bunch.
Thanks!
wareya is offline  
post #275 of 1089 (permalink) Old 07-20-2016, 01:48 AM
New to Overclock.net
 
SweetLow's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 501
Rep: 55 (Unique: 31)
Quote:
Originally Posted by wareya View Post

Yep was just responding to someone from the previous page who got a silly answer
I understand. Your answer is from practice, my - from theory.
SweetLow is offline  
post #276 of 1089 (permalink) Old 07-20-2016, 09:02 AM
New to Overclock.net
 
ralloff's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 57
Rep: 2 (Unique: 2)
Thanks for the answers!
ralloff is offline  
post #277 of 1089 (permalink) Old 08-19-2016, 08:12 AM
New to Overclock.net
 
Trippy's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 91
Rep: 1 (Unique: 1)
I sen't this to my buddy since he is still using the WMO and he is having trouble understanding the install instruction's. Can anyone write some for me/him?
Trippy is offline  
post #278 of 1089 (permalink) Old 08-19-2016, 08:44 AM
Overclocker
 
JackCY's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10,559
Rep: 351 (Unique: 249)
Read the readme? I don't know, for me it was fairly simple, considering it's not intended for everyday joe I think the UI is fine and offers what advanced users need. Of course an everyday joe may be confused or mess stuff up. Try searching my posts I think I've posted some pictures and text on what is what, what to select and what not to.
JackCY is offline  
post #279 of 1089 (permalink) Old 08-20-2016, 05:18 AM
New to Overclock.net
 
WMOfan4life's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 3
Rep: 0
So I'm having some trouble getting the driver to work and would really appreciate some help. I'm an fps player thats trying to return to using my WMO over this Zowie FK2 i've been using the past year. I'm on Windows 7, 64 bit, SP1. All ports on my pc are usb 3.0, and I have a usb hub I can use if need be that are all 2.0 ports. I've been trying to use the new driver both when my mouse is connected to the usb 3.0 as well as the usb 2.0, and while I can underclock the polling rate, I can't overclock it. If anyone can help it would be greatly appreciated, love this mouse and this thread got me so hyped but I haven't been able to figure out the issue on my own frown.gif.

Thank you
WMOfan4life is offline  
post #280 of 1089 (permalink) Old 08-20-2016, 05:24 AM
New to Overclock.net
 
wareya's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1,699
Rep: 74 (Unique: 43)
do you have a skylake processor
wareya is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off