BenQ XL2420T Game Mode Loader not working? - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

BenQ XL2420T Game Mode Loader not working?

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 13 (permalink) Old 02-13-2012, 05:28 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 736
Rep: 19 (Unique: 17)
Hey.
Tried getting the game mode loader to work, but it just says my monitor isn't the correct one. I've heard there's other people with the same issues, so I'm just wondering if any of you have gotten it to work?
I'd love to try the BF3 loader, but can't.

Thanks for answering.

EDIT: Called BenQ support. Apparently it's a compability issue with my GPU. I guess all I can do is sit and wait for them to fix it then.

Reactions is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 02-13-2012, 01:56 PM
New to Overclock.net
 
darkamikaze's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 141
Rep: 8 (Unique: 7)
I don't have the monitor yet but.. does the game loader change the monitor's settings or the settings within NVIDIAs control panel? I'm guessing the latter?

darkamikaze is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 02-13-2012, 01:57 PM
Linux Lobbyist
 
p33k's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Orlando, Florida
Posts: 431
Rep: 10 (Unique: 10)
I have the same problem. It tells me this model is not supported. I emailed support. My Korean isn't good enough to call Korean support if there is any and the time difference makes it a pain to call US.

247

I do believe it changes settings in the monitor. So you set a new profile to the hot buttons.

p33k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 13 (permalink) Old 02-13-2012, 02:06 PM
New to Overclock.net
 
darkamikaze's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 141
Rep: 8 (Unique: 7)
I see. that's very interesting how an .exe is able to change monitor settings...

My guess is that the profiles were made on a TX version .. I don't see how a video card can affect changing settings in a monitor X_x.. dunno pure speculation! I'll be able to test that for you guys once I get the TX.. I have a 560Ti as well (not the new 448 core ones)

Wonder if we'll be able to share each other's settings using a similar process. Can't wait to get this monitor @[email protected]

darkamikaze is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 02-13-2012, 11:46 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 736
Rep: 19 (Unique: 17)
Well, at least that's what the support guy told me. He also told me he had given a notice to the devs in Taiwan, so they could fix it asap.

Reactions is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 03-01-2012, 08:22 PM
New to Overclock.net
 
wint0nic's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 961
Rep: 60 (Unique: 56)
When I had my 580's the loader did not work, when I got my 7970's, it still does not work.
wint0nic is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 03-02-2012, 11:05 AM
New to Overclock.net
 
fatlardo's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 485
Rep: 13 (Unique: 10)
I will try tonight when I get home as well. Just got the TX and only played with it for 30 minutes yesterday. I have 560 ti in SLI as well.
fatlardo is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 03-03-2012, 10:05 AM
New to Overclock.net
 
fatlardo's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 485
Rep: 13 (Unique: 10)
Yup, this need to fix this. It does not work for me as well. BenQ, please fix this asap!!
fatlardo is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 03-03-2012, 11:57 AM
New to Overclock.net
 
wint0nic's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 961
Rep: 60 (Unique: 56)
Yeah, I contacted them but no response. Hope this is fixed ASAP.
wint0nic is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 03-04-2012, 10:07 AM
New to Overclock.net
 
fatlardo's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 485
Rep: 13 (Unique: 10)
You should link em if we get more people to let them know the issue.
fatlardo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off